Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ventilator baie Vortice defect

Vizitator alyn82

Postări Recomandate

Vizitator alyn82

Salutare,

Am cumparat acum 3 ani un ventilator Vortice Ariett, garantat la 30.000 ore de functionare. Este modelul asta: http://www.calor.ro/documents/products/ ... pliant.pdf , cu timer.

Acum cateva zile am inceput sa il aud cum intrerupe o fractiune de secunde, din cand in cand..dupa care revenea la normal. Neavand timp de el, l-am lasat asa, dar la scurt timp a "murit" de tot. La un mic calcul, nu are mai mult de 5000 ore de functionare.

Am un aparat de masura, am luat la rand toti condensatorii si sunt buni. Nu stiu chip-ul ala de timer daca mai merge sau nu. Avand in vedere costul ridicat al unui ventilator nou (~3.3 mil), as vrea sa incerc o reparatie daca este posibila. Este cineva din Iasi care ma poate ajuta?Contra cost desigur.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO8CDQ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator alyn82

Tin sa mai precizez o chestie, am gasit un pin al unui condensator dezlipit..adica avea joc..si de aici cred ca nu facea bine contact. Nu stiu ce s-a intamplat, cum de s-a dezlipit..Este vorba de acest condensator: http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 11158.jpg/

Am lipit pin-ul la loc, nu a mers. Am cumparat un condesator identic, l-am schimbat, si la fel, nici o schimbare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări