Vizitator Pa7rocle Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Eu nu stiu daca ati inteles voi ce vrea omul sa faca..El are o placa de retea cu wi-fi, dar nu cred ca are rol de AP placa aia.Iar stick-ul de net al lui... cei de la RDS nu au inca stick-uri cu wi-fi, asa ca ce tip de stick are el.. numai el stie.In orice caz, nu se poate conecta la PC cu ajutorul placii de retea, cu wi-fi. :sparge:Sunt cateva chestii pe care nu le stie, pentru o retea wi-fi trebuie stabilit un SSID precum si o parola.Placa aia nu stie asa ceva si ma indoiesc ca stick-ul ala stie. Link spre comentariu
vanila Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 nu ai prea inteles mai nimic.de fapt nimic. Link spre comentariu
vanila Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 mistocari ca intotdeauna! pastrativa mistourile ptr voi!daca nu vreti sa ajutati ,nu va mai bagati in seama aiurea!nu va invitat nimeni ptr mistouri!SE POATE INCHIDE TOPICUL. VA MULTUMESC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum