Vizitator valiftw Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Va salut , numele meu este Valentin si am 17 ani.M-am decis sa ma apuc sa invat cu ce se manca electronica fac un liceu cu profil respectiv dar nu prea am habar nu vorbesc profesorii predau aiurea....Ideea e ca vreau sa repar chestii legate de electronica cum ar fi diverse aparate de radio , sa schimb pise stricate , si mult alele care se defecteaza.Tatal meu este tot electrician se ocupa cu partea practica cu reparatiile auto si cu altele.Cu ce trebuie sa incep ca sa invat si eu sa repar ceva si sa ma pricep cat de cat la electronica? Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Incepe cu manualul de fizica... Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 dar nu prea am habar nu vorbesc profesorii predau aiurea....Daca tu habar n-ai, cum ti-ai dat seama ca profesorii predau aiurea? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Dupa fizica de liceu urmeaza componentele electronice.Rezistenta,bobina,condensatorul.Apoi dioda,TRANZISTORUL(acesta este "seful" tuturor,el misca lucrurile).Ia-o usor,nu sari peste etape crezand ca unele sant mai putin importante.Si nu mai scrie propozitiile fara sir,ca nu esti imprimanta.Daca respecti munca noastra te vom ajuta cu drag. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 io nu vreau sa te jignesc dar cea ce vrei tu este echivalentu in bucatarie vrei sa mananci o ciorba iti cureti toate legumele le pui intr-o oala pui apa pe ele si nu le mai fierbi te apuci si le mananci asa ne fierte ne gatite asa si tu nu stii notiuni elementare dar vrei sa repari deci te rog nu mi-o lua drept o jignire Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 ...sa invat electronica...Citeşte şi memorează ceva de aici: viewforum.php?f=268Apoi încearcă o schemă simplă de aici: viewforum.php?f=267 Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Electronica nu e chiar usoara dar nici grea nu este daca iti place! Si eu cand eram in liceu aveam impresia ca profesorii imi predau aiurea dar in timp sa dovedit ca nu era nimic aiurea....ba chiar ma ajutat ceea ce mi sa predat. Daca tu vrei sa inveti incearca sa citesti mai exact ce este "electronica", ce este un cablaj, cum se proiecteaza un cablaj dar sa nu sari peste pasii din scoala, atentie si la partea de informatica (asta in cazul in care faci) ca si ea este foarte importanta ca restul materiilor.Nu confunda ELECTRICA cu ELECTRONICA...sunt 2 lucruri total diferite din mai multe puncte de vedere, chiar daca sunt cateva asemanari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum