Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

athlon 1800+ overclock

anddy

Postări Recomandate

sal, am un sistem cu un proc athlon 1800+ frecventa reala 1.53Ghz si de curand mi-am schimbat placa de baza(aveam un jetway km266) si mi-am luat o placa Mercury kt400 care are jumperi ca sa schimbi fsb-ul la proc...si am pus jumperi la fsb de 266 si acum procu are frecventa reala de 1.91Ghz........e bine sa-l las asa???nici nush la ce temp ajunge proc pt ca placa de baza(jaf penal) arata in bios cpu temp 32 grade dar de fapt e temp din sistem,pt ca nu are senzor pt procinainte la jetway modificam din bios fsb-ul dar nu avea stabilitate procu...se bloca calc in aplicatii....si oricum imi arata la temp vreo 49 gradela 1.91Mhz pe mercury calc mere bine dar...e bine sa-l las asa???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

1

• anton_yo

1

Top autori în acest subiect

si eu am la un calc la firma asa..skimb din placa de baza, din jumper. insa il las la viteza mica pt ca omoru procesorului e mult mai redus. mareste-i puterea cand necesita un joc sau o aplicatzie. dac nu-l folosesti la ceva "mai special" lasa-l la viteza mica;) ...eu..asa fac cu al meu de la firma. u..treaba ta eu tzi-am dat parerea mea :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări