anddy Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 sal, am un sistem cu un proc athlon 1800+ frecventa reala 1.53Ghz si de curand mi-am schimbat placa de baza(aveam un jetway km266) si mi-am luat o placa Mercury kt400 care are jumperi ca sa schimbi fsb-ul la proc...si am pus jumperi la fsb de 266 si acum procu are frecventa reala de 1.91Ghz........e bine sa-l las asa???nici nush la ce temp ajunge proc pt ca placa de baza(jaf penal) arata in bios cpu temp 32 grade dar de fapt e temp din sistem,pt ca nu are senzor pt procinainte la jetway modificam din bios fsb-ul dar nu avea stabilitate procu...se bloca calc in aplicatii....si oricum imi arata la temp vreo 49 gradela 1.91Mhz pe mercury calc mere bine dar...e bine sa-l las asa??? Link spre comentariu
anton_yo Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 si eu am la un calc la firma asa..skimb din placa de baza, din jumper. insa il las la viteza mica pt ca omoru procesorului e mult mai redus. mareste-i puterea cand necesita un joc sau o aplicatzie. dac nu-l folosesti la ceva "mai special" lasa-l la viteza mica;) ...eu..asa fac cu al meu de la firma. u..treaba ta eu tzi-am dat parerea mea :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum