Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Everest e21n-a8 defect cadre

flaviu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Maricel

4

• leoncris

3

• K1nderu

2

• flaviu

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...

Va salut! Ca sa nu mai deschid alt topic postez si eu aici. Am acest tv din titlu la reparat cu sursa defecta(sursa cu 3 tranzistoare), va rog sa ma ajutati cu o schema deoarece am tranzistorul de putere DD5011 in capsula TO220 ars la care nu am gasit pdf-ul, tranzistorul brc2655 ce comanda tranzistorul de putere ars, si nu stiu cu ce sa-i inlocuiesc, deasemeni snubberul rez+cond carbonizate si nu le cunosc valorile. Va multumesc!

Link spre comentariu

d-nul Maricel: tranzistorul ce;l mare baga un bu 508 eu am pus cu terminatia AW si merge de un an si ceva.ala de la H este echivalent cu 2sd1555.este si un zenner pe acolo de 7,5 v parca...de avut in vedere.bafta!

Link spre comentariu

La aceasta sursa erau defecte: siguranta arsa, 2 diode din punte le-am inlocuit pe toate patru, tranz DD5011 cu Bu508af, BRC2655 cu C3807, snubber am pus 68ohmi/3w+1nF/3Kv, in rest celelalte componente erau bune, Leoncris v511 nu era 2sa1015 era BRB764 cu capsula la fel cu 2sa1013, fiind bun nu l-am mai schimbat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări