alpyne Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Va salut pe toti.As vrea dupa cum spune si titlul sa construiesc de la 0 un ciocan de lipit.400w cred ca mi-ar fi de ajuns dar nici 500w nu mi-ar strica.Nu vreau sa-l cumpar vreau sa-l construiesc singur.Il voi utiliza la cositorit tabla zincata si nu numai.O schema daca se poate sau niste sfaturi ar fi binevenite.Nu stiu de unde sa incep,materiale posed.Multumesc ratza edit: mutat la DIY Link spre comentariu
molioa Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Ce schema iti trebuie...? cumperi o rezistenta bobinata de de 500 sau mai mare, cauti un izolator ceramic pe care sa o bobinezi, varful de Cu si te apuci de lucru. Si daca tot il faci de putere asa mare si vei lucra mult, iti recomand sa-ti cumperi si un termoregulator pe care sa-l adaptezi la el -faci economie la curent, si iti protejeaza si rezistenta. Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 ciocan de lipit 500WUite aşa va arăta ciocanul făcut de tine. Link spre comentariu
molioa Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Daca vrei sa-l folosesti la lucrari de tinichigerie -burlane- de 500w este prea slab. Eu as pune o rezistenta de 7-800w pentru ca, elementul de Cu, trebuie sa fie mai masiv decat cele din poze. Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 ...la lucrarile de tinichigerie -burlane- ......nu-i mai bună această lampă cu gaz? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Dar pana la urma, CE legatura are cu rubrica "Proiectul meu"? Cred ca ai postat in sectiunea gresita, cu siguranta v-a fi sters topicul de un moderator. Link spre comentariu
alpyne Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Imi cer scuze daca am postat in locul nepotrivit.Eu am testat ieri pe frig la un vecin pe cel romanesc de Curtea de Arges de 400w si a lipit bine nu foarte bine si cu cositor de 30 de ani de calitate inferiara.Cu lp 60 din prezent merge exemplar la jgheaburi.Poate daca era de 500w era numai bun dar mai mare nu-si are rostul.Vara merge exemplar asta de 400w.E vorba de cel din link http://www.bazaalfa.bizoo.ro/vanzare/22 ... lipit-400W Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum