andrei florin Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 am un cuptor cu microunde mw2717 defect. e negru magnetronul m24fa-410a. nu am schema. se merita reparatia sau e scump acest modul.se poate curata zona aceea si da cu vopsea 3-4 straturi am inteles si schimbat folia de mica ca e carbonizata.magnetronul l-am desfacut si in cap are topit o parte din teava de cupru.se poate schimba numai asta sau trebuie alt magnetron. ms Link spre comentariu
andrei florin Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 antena magnetronului este topita cam un sfert. se poate schimba sau trebuie alt magnetron? Link spre comentariu
andrei florin Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 e doar antena am scos-o afara. am sa fac alta din cupru de la instalatii.dupa cum arata as face dintr-un bec auto de semnalizare...verific maine .. Link spre comentariu
coman ion Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 La frecventa la care emite magnetronul fiecare micron conteaza in geometria antenei.Experimentul e sortit esecului dar eu zic sa-l faci:pierzi doar timp dar castigi experienta.In ceea ce priveste un magnetron nou,pretul e cam 150-180 lei.Varianta cea mai buna e cu unul recuperat ,eventual gratis. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Daca tot este vorba de cuptoare cu microunde-unde gasesc diode redresoare pentru asa ceva?Pe ea scrie - CL01-12 si nu am gasit-o pe nici un site din romania...si evident nici in Deva.Orice informatie este utila.Va multumesc. Link spre comentariu
coman ion Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Da-i cautare dupa termenul "adelaida "si cauti la componente active. Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Daca tot este vorba de cuptoare cu microunde-unde gasesc diode redresoare pentru asa ceva?Pe ea scrie - CL01-12 si nu am gasit-o pe nici un site din romania...si evident nici in Deva.Orice informatie este utila.Va multumesc.da cautare pe google la "DIODA CUPTOR CU MICROUNDE T3512" al doilea rezultat este 14 lei... Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Multumesc...deja am comandat...cautasem cu Dioda.ro...dar nu am cautat echivalente... Link spre comentariu
andrei florin Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 am inteles ca daca inseriezi 5 diode 1n4007 realizezi acea dioda... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum