Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jensen xs 1212 CU PARAMERTI !!! :D

Vizitator moga alexxx

Postări Recomandate

Vizitator moga alexxx

Salut am si io o intrebare.........dif jensen xs1212 cu ur parametri:Fs38.1Vas63,1 LQts0.38Qms10.13Qes0.4Xmax4mmPe rms175Re3.49Sd415cm2Cms0.257x10-3M/NMms2.49ozBl12.03Spl91.9Vc2"

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

4

• adi_0106

2

• Bogdi16

2

• dividivus

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

bass reflex ar fi indicat.Eu as zice ca poti sa le infigi in 80L acordata la 40Hz.

stie el ce zice :smt003 raspunsul in frecventa arata cam asa:(avea un vf de 3dB la 45Hz)iar GD-ul ajunge pe la 24msec/43.1 hz .... iar pe la 45 hz ai 22 msec - adica o huruiala mare
Link spre comentariu
Vizitator s@73l!7

am io o intrebar...cam off topic,dar sper sa nu ma executati :)de ce graficum la nu "cade" la un momentdat...din parametrii nu pare sa urce asa mult (si asa liniar)...oare chiar sa nu minta graficele astea...??

Link spre comentariu

Nu de aia am spus, ci de faptul ca putere sub 40Hz nu prea e si atunci acela ar if un prag bun sa acordezi incinta.Diful e tinut sub control, iar peste 40Hz e ferit de pericole, deoarece masa lui e cam mare ca sa poate fi miscata prea usor.Evident si castigul e bun.De GD nu scapi prea usor cu parametrii aia.Dar 20ms nu e dezastru in masina unde tabla huruie mult mai tare decat bassreflexul.adi...sa nu te miri unde a disparut poza. :smt027

Link spre comentariu

adi...sa nu te miri unde a disparut poza. :smt027

stiu de ce ai sters-o ..... iar intr-un fel ai dreptate, dar intr-un fel nu ai dreptate ........ am discutat asta mai demult cu Vasile - dar tu esti moderatorul asa ca facem cum zici tu :smt003
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări