xragon Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 vreau sa fac un circuit bistabil cu leduri (SMD) cu ce fel de fludor sa folosesc cu sau fara plumb? . De ce ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Foloseste fludor obisnuit din comert. De ce? Pentru ca montajul pe care vrei sa-l faci, in afara de faptul ca e cu smd-uri, nu e pretentios. Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 pai mi aprinde sau nu smd-urile ....un prieten are o placa de bord de la un peugeot 206 cred si are smd rosu si vroia verde ,acel electronist ia schimbat ledurile cu fludor ccu plumb imi spunea el si NU se aprindeau ...de ce .... Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Ce spui tu e o prostie, nu exista asa ceva. Aprinderea ledurilor nu e conditionata de aliajul folosit la cositorire. Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 deci nu conteaza nu .... va multumesc ... Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 pai si atunci de ce se imparte in fludor cu plumb si fara ? ca nu inteleg asta ( cea cu circuitul am inteleso) Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Din motive ecologice, altfel fludorul fara plumb este o prostie. Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 ok ma apuc de treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum