Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Beko sasie E1

augustin

Postări Recomandate

Sanatate !! Defectul este urmatorul : In partea stanga si sus si jos imaginea este micsotata .. se observa mai tare la posturile tv unde apare de genul 16:9 Dungile negre sunt mai late in partea stanga si sus si jos .. se observa si la celelalte canale de exemplu cand apare banda cu scris jos ...Am schimbat electrolitici toti din secundar si de pe BV !!Interesant este ca am incercat sa rescriu memoria cu toate dumpurile care leam gasit pentru acest sasiu E1 sau am cautat dump exact pentru procesor .. dar nu funcrioneza cu nici unul .. cu unele nu pleaca din stand-by sau cu altele la plecare din stand -by ledul clipeste de cateva ori si revine in stand-by Procesorul este TDA9345PS/N3/3/1913Pe placa scrie X1X190-02 .. SI mai are lipita o hartie pe care scrie E1Dar cred ca e sasiu E4 .. o saincerc si un dump de E4 !!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

6

• bobo

3

• raileanu florin

2

• coman ion

1

Top autori în acest subiect

o poza clara se poate?nu cred ca rezolvati nimic din memorie,cred ca din bobinele de deflexie este problema.posibil bobina nu este centrata bine pe tub sau ceva metalic ori magnet interfereaza cu bobinele de deflexie.am vazut un astfel d caz la un lg soundmax cu sasiu mc64a la care unul din magnetii difului interfera cu cu bobinele de deflexie.caz rezolvat prin indepartarea magnetului de bobinele de deflexie.totusi sa vedem o poza concludenta.

Link spre comentariu

sasiul este e1 cred si nu e4.am modificat primul raspuns asa ca cititi atent ce am scris acolo.poate fi si din magnetii de convergenta dar acestia se regleaza usor ca sunt marcati cu o linie alba de vopsea.

Link spre comentariu

Daca e umblat la magneti 99% trebuie sa-i reglati iar.Cine stie? A umblat vreun "nea vilica" pe acolo si i-a dereglat.Acum e mai greu pentru dumneavoastra.La cat de mica e abaterea unghiulara cred ca e vorba de magneti.Parerea mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări