Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC16F84 - bun pentru un incepator !?

Vizitator Andrei.Hrubaru

Postări Recomandate

Vizitator Andrei.Hrubaru

salut, si bine v-am gasit :smt006 azi am pus si eu pentru prima data in viata mana pe o carte cu si despre microcontrolere. am parcurs primele 2-3 capitole si mi-am dat seama ca in centrul atentiei acestei carti se afla acest PIC16F84. Acum am ajuns la partea de codare si ... totul e ok.daca a mai lucrat cineva cu acest PIC, sau cei care au legatura cu acest domeniu al micro-controlerelor, e bun pentru a invata pe el ? (costa destul de mult si nu as vrea sa-l stric :finga: ) daca nu, atunci cu ce-mi recomandati sa incep ? salut baieti

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

1

• habarnam

1

• Zerro

1

Top autori în acest subiect

eu iti recomand 16F628, e mai ieftin si mai dotat la toate capitolele, eventual daca tot e sa faci vreo comanda pe undeva daca nu esti din Buc. iti iei si un 12F629 sau 675, cu mentiunea ca 675-il are A/D-uri . Dar oricum 16F628-ul este chiar ieftin pentru ce ofera .

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

am observat ca 628 e mai bine dotat, dar cartea pe care o citesc e cu 84-ul asta, se potrivesc al codare ? tot aceleasi 35 de cuvinte ?

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

mc de sfat (nu ca nu as fi citit p'acolo :P )oricum pentru amandoua e acelasi programator :d asa ca oricare l-as alege am cu ce :rock: sau o sa am in curand :yawinkle: mc pt ajutor baieti

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări