Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 12, 2006 Partajează Postat Iunie 12, 2006 salut, si bine v-am gasit :smt006 azi am pus si eu pentru prima data in viata mana pe o carte cu si despre microcontrolere. am parcurs primele 2-3 capitole si mi-am dat seama ca in centrul atentiei acestei carti se afla acest PIC16F84. Acum am ajuns la partea de codare si ... totul e ok.daca a mai lucrat cineva cu acest PIC, sau cei care au legatura cu acest domeniu al micro-controlerelor, e bun pentru a invata pe el ? (costa destul de mult si nu as vrea sa-l stric :finga: ) daca nu, atunci cu ce-mi recomandati sa incep ? salut baieti Link spre comentariu
XAN77 Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 eu iti recomand 16F628, e mai ieftin si mai dotat la toate capitolele, eventual daca tot e sa faci vreo comanda pe undeva daca nu esti din Buc. iti iei si un 12F629 sau 675, cu mentiunea ca 675-il are A/D-uri . Dar oricum 16F628-ul este chiar ieftin pentru ce ofera . Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 am observat ca 628 e mai bine dotat, dar cartea pe care o citesc e cu 84-ul asta, se potrivesc al codare ? tot aceleasi 35 de cuvinte ? Link spre comentariu
Zerro Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 aceleasi .... Cel mai bine intri la http://www.microchip.com si iti iei tu de acolo ambele datasheet-uri si le pui fata in fata ... Spor!!! Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 mc de sfat (nu ca nu as fi citit p'acolo :P )oricum pentru amandoua e acelasi programator asa ca oricare l-as alege am cu ce :rock: sau o sa am in curand :yawinkle: mc pt ajutor baieti Link spre comentariu
habarnam Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 ai grija sa dezactivezi comparatorul in cazul lui 16f628. mie mi-a dat o groaza de batai de cap, la inceputurile mele in microcontrolere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum