Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Selena B-216

AlexDima

Postări Recomandate

Condensatorii sunt de ordinul picoFarazilor(pF).Pentru a creste frecventa trebuie reduse (micsorate) valorile.Pentru a creste plaja de acoperire a benzii condensatorii pader trebuie mariti(C6 si C16).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electricianul98

4

• jorj2010

4

• gigiones

3

• AlexDima

2

atentie mare la tipul blocului ykw care echipeaza aparatul !!!...sunt tabele diverse cu valori diferite in functie de tipul blocului ykw !!!, inainte de operatie mai documentati-va, sunt multe sfaturi pe aici ; unele bune altele eronate.....cu ceva experienta cred ca o s areusiti !, bafta.iar daca si-a mai bagat cineva nasul in el , ai nevoie de foarte multa bafta ! :da

Link spre comentariu

Acum m-am uitat sa vad ce bloc ykw are si scrie pe capacul acestuia ykb-c si un 46. Deci ce componente ar.trebui sa modific?c6 si c16? Scuzati-ma ca-s putin cam stresant , dar nu stiu mai nimic despre radiofrecventa si vreau neaparat sa trag acest radio in banda, caci din cate vad nu e prea greu, dar trebuie sa stiu exact ce componente sa inlocuiesc.

Link spre comentariu

Deci am desfacut blocul si am scos c2, c3, c6, c8, c9, c10, c12, c16, c19, c20 si r7. Nu am inlocuit decat c6 cu un condensator de 100 si c16 cu unul de 68, deoarece alte valori nu am gasit. Dupa anul nou o sa cumpar restul condensatoarelor de la un magazin de electronice si voi monta si restul condensatoarelor.Va multumesc mult pentru ajutorul acordat si va doresc sarbatori fericite.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări