csongore Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Buna ziua Vreau sa fac un variator de tensiune cu 2 tiristori antipararel(MTT80) pentru un aparat de sudura(pe partea primara) de 3-4kW, si vreau sa folosesc ca driver BAA145. Am desenat schema inspirand din schema din catalog Am cateva nelamuriri -Transformatorul de impuls cam ce raport trebuie sa aiba? -Reglajul tensiuni(unghiul) se face la pin 8 aplicand o tensiune intre 0...8V? -Ce se regleaza din potentiometrul intre pinul 7 si 15? SCHEMA Multumesc anticipat Link spre comentariu
pusu Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Cele 2 tr de iesire si cele 2 BD-uri pot fi inlocuite cu un singur tr si un singur BD. Poate te inspiri din http://www.emil.matei.ro/scr.php Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Cautati " Circuite integrate liniare " , publicata inainte de ' 89 in 4 volume , e descris integratul , proiectarea si aplicatiile la nivel de amanunte ... cartea se gaseste pe net , nu ma intrebati unde , am auzit si eu ... Apropo , raportul de transformare e trecut in schema pe care ati postat - o ...P.S. - M - am verificat , e vorba de vol . 4 ! Link spre comentariu
csongore Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Mersi pentru raspunsuri Link spre comentariu
csongore Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Am gasit inca doua moduri de a scapa de transformator de impuls o sa vedem care merita adaptat, cred ca trec la integratul TCA785 Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 O solutie practica in genul ultimei scheme, am prezentat si eu in alt topic. Asta: Link spre comentariu
csongore Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Multumesc frumos petru ajutor!!! configuratia asta cautam Link spre comentariu
csongore Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Se poate cumva folosi si U2008B,U208B,U209B(mai atractiv la pret decat TCA-ul) pentru aplicatia mea(MTT80+optotriac)?Sau e problema ca integratul e alimentat direct de la retea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum