Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta cu HP-15W + tweeter seria PHT

fum3z

Postări Recomandate

As vrea sa modific si eu incintele din imagine , sa-mi pun in loc de difuzoarele alea niste hp15-w si in loc de tweeterele alea jegoase sa incerc cu PHT-408.Cutiile sunt de 110L si pot sa le acordez la cat vreau eu...cel putin asa cred.In interior am lipit niste material fonoabsorbant.Vreau sa va dati cu parerea daca e buna combinatia dintre HP15-W si PHT-408 :partyman: Si daca puteti sa-mi ziceti ceva de filtre... :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fum3z

9

• radue

8

• yuly4you

6

• Mircea Bartic

4

Top autori în acest subiect

Sa-mi iau PHT-408 sau 405?????La 408 e o problema: incape pe panoul frontal dar cam la limita.Daca ma apropii prea mult de difuzorul de bass (adik vreo ~1,3cm mai raman pana la el) are ceva?PHT 405 ma gandesc sa nu fie prea mic. :smt003

Link spre comentariu

Mi-am luat pht-408...si azi am fost in oras si am cumparat condensatori pt filtru.Am dat o gramada de bani pe ei :smt021 si nici nu i-am gasit pe toti.Mai trebuie de 22uf/250V si rezistente de 22ohmi/17W...cine stie de unde sa le cumpar din iasi :smt003 .uite si o poza

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Gata am terminat proiectul :smt003 .Mi-au iesit niste incinte mici si suparate :supz: .Difuzoare HP-15W si PHT408 +filtre dupa schema lui DNA cu protectie pe inalte si liniarizare de impedanta pt diful de bas.Cutiile au 92L acordate la 47Hz...frecventele inalte suna super iar basul coboara destul de jos, avand si un kick destul de pronuntat.Eu sunt multumit :prayer:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

imi zice si mie cineva cum sa fac sa acordez incinta la 47hz? cam ce ar insemna ca trebuie sa fac.... :prayer: vreau si eu 4 incinte cu hp15 ala ca imi place cum arata si toata lumea il laudasper sa ma lamureasca cineva.ms

Link spre comentariu

zi-mi si mie dimensiunile la incinte pls as vrea sa imi fac si eu dar nu mai inteleg prea bine cu tamplaria ....si cum l-ai imbracat asa ca pare a fii facute de fabrica :supz: daca is facute de mana ta :prayer: esti bun la treburi din astea

Link spre comentariu

Dimensiunile nu le mai stiu...le aveam notate pe undeva...

Volumul e de 92L ...o calculezi tu cumva ,sa ai grija sa-ti intre si difuzoru de bass si inalta bine pe fata, ca vezi ce am patit eu.

Cutia o acordezi la 47Hz ..cumperi un rezonator cu dimetrul de 10cm si il tai sa aiba 18mm...exact cat palul.Dupa preferinte poti pune doua rezonatoare si le calulezi pt 47hz.

Cutiile nu le-am facut singur...am fost ajutat de cineva care a mai mochetat la viata lui. :smt003

Filtrul il gasesti aici http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... sc&start=0

Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări