Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MB P4I65G

andrei florin

Postări Recomandate

Am acest pc cu mb p4i65g si procesor celeron 2,4 fsb 533. doresc sa stiu care e procesorul cel mai puternic pe care il duce placa. ceva testat de voi. ma gandeam la un p4 3.08ghz soket478 fsb 800mhz. :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrei florin

3

• riderinblack

2

• FLORIN IORDACHE

1

• dragos2009

1

am gasit la cineva un procesor la 3,2 gb 1mb si 533 cod sl7nb dar nu este in lista data de dragos. ma gandesc ca e pt laptop acest procesor. ms :da si ce e mai bun p4 3.06/1mb/ fsb 800 sau p4 3,2 1mb fsb 533 .

Link spre comentariu
oauu . vad ca suporta pentium 4 la 3,4ghz. pe care sa-l caut din ele del de 1mb cache sau de 512kb. nortwood sau prescot? ms :da :101

Prescott...e ceva de tehnologie mai noua si mai performant (0.09 micron).....deci va functiona ceva mai rece decat un Northwood (0.13 micron)

am gasit la cineva un procesor la 3,2 gb 1mb si 533 cod sl7nb dar nu este in lista data de dragos. ma gandesc ca e pt laptop

da este pt. laptop ... probabil ca va merge si acela chiar daca nu e in lista aia de procesoare suportate (parca am citit chiar aici pe forum ca au pus procesoare de mobil pe desktop si merg fara problema....invers e cam interzis pentru ca cele de desktop disipa mai multa caldura)

si ce e mai bun p4 3.06/1mb/ fsb 800 sau p4 3,2 1mb fsb 533

cu siguranta cel cu fsb 800.... dar eu ti-as recomanda sa faci eventual si un upgrade la memorie adica sa fii sigur ca ai in pc memorii DDR1-400 (nu de 333 sau 266) si cat mai multa (presupun ca placa ta suporta maxim 2x1Giga DDR400)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări