Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stiti ceva de LITELINE ??

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

1

• pisoiu

1

• dalu

1

Top autori în acest subiect

da, eu am vazut la un magazin in constanta, si stiu ca si la un magazin pe net, dar nu imi aduc aminte la care. tot ce stiu e ca era foarte scump. mai mult nu pot sa iti zic...daca imi aduc aminte unde am vazut, iti spun.

Link spre comentariu

Eu am fabricat ceva similar mai demult, e vorba de folii electroluminiscente, nu de fire. Sunt destul de scumpe, deoarece si materia prima are preturi foarte mari, si tehnologia, in cazul firelor electroluminiscente e complicata. Pretul e pe la cativa eur/metru, depinde de grosime, culoare, numarul de ore de functionare garantat. Ce pot sa iti zic e ca nu sunt aplicabile decat in spatii cu iluminare redusa (baruri, etc), nivelul de luminozitate emis nu e foarte mare. Trebuie avut grija cu ele, se alimenteaza la tensiuni destul de mari (curent alternativ de 400-1500 Hz, 80-150 Volt varf-la-varf). Firele sunt oarecum "consumabile", in timp luminozitatea generata scade. Poti insa obtine efecte interesante, daca te joci din sursa cu frecventa tensiunii de alimentare, se schimba si nuanta luminii emise./pisoiu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări