Vizitator dragos112 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 salutare tuturor !am si eu o boxa de 120W si as dori sa ii fac o amplificare pt te sau chiar si un filtru de bass cine mar putea ajuta si pe mine :cry: ??? Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 fii un pic mai explicit ca nu se intelege ce vrei, si da-ne mai multe detalii despre boxe, amplificare, etc... Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 probabil vrea sa faca un subwoofer. daca 120W e ceea ce scrie pe difuzor mi se pare cam mic. de obicei astia scriu pe difuzoare niste puteri luate din sf-uri. cel mai bine e sa dai ceva mai multe detalii despre ceea ce vrei sa faci. Link spre comentariu
Vizitator dragos112 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 boxa are o putere reala de 120W si una muzicala de 1500W am deja amplificatorul de 100W dar se aude ca o boxa obisnuita ...eu vreau doar BASS in ea....(cine trebuie sa fie ami mare amplificatorul sau boxa?) Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 viewtopic.php?f=35&t=38299&hilit=filtru+subwoofer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum