Vlad Mihai Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Salut, am pus windows xp pe un astfel de laptop dar nu pot să il cuplez la net, am net prin wirelles, pentru că placa lui de reţea prin cablue nu merge, nu îi găsesc driverul penru placa wirelles, sunt sătul de căutat., mă poate ajuta cineva? Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 http://www.msi.com/product/nb/S420.html ... os=XP%2032 Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 nu sunt acolo driverele, sunt doar nişte foldere de umplutură, dar mullţumesc oricum. Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 la mine apar..nu stiu cum la d voastra, nu!...este driverul de wirelles! l am downloadat si e acolo Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 are 1MB, ia descărcaţil şi spuneţi-mi dacă este acolo vreoun executabil Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 este si un executabil..insa puteti sa l instalati manual..din DEVICE MANAGER,UPDATE DRIVER. MANUAL i ai dati la fisierul rt.61.cat si il instalati. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 nu merge.. cere conexiune la internet..... Sau explicaţi mai bine vă rogdaţi-mi dvs. executabilul despre care ziceaţi.. mă depăşeşte Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 ar fi greu sa va explic in scris..uitati va aici, este explicat cu lux de amanunte. dureaza 1 minut. sau, dupa ce dezarhivati ce a ti downloadat , in folderul 2KXP nu va apare dpinst32? ala e executabilul! da ti dublu click pe el Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 tot nu merge. zice că se potriveşte dacă dau pe executabil. am făcut acum ca în clip. m-am săturat de căutat drivere. Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 sa nu aveti alta placa wirelles. driverul este bun ca si fisier de pe site-ul celor de la MSI. daca a ti facut ca in tutorialul de pe youtube, si va da mesaj ca nu se potriveste,inseamna ca aveti alta placa wirelles Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 cu everest nu pot să aflu ce placă wireless am, am văzut ceva la ei pe site, cumva să identific de pe etichetă nici aia nu reuşesc că nu zice nimic. e aiurea. alte idei? Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 incearca si cu asta http://www.zhangduo.com/udi.html Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Vedeti daca merge asta.succes![attachment=0]Win2KXP.rar[/attachment] Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 nu merge.. ce rahat de laptop. .. il pun win 7.. că ăla are drivere, vroiam xp pe el că e cam slăbuţ laptopul ..... mulţumesc oricum pentru ajutor. Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Nu se poate.Dvs ati dezarhivat fisierul intai?Sincer nu prea inteleg ce se petrece Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum