Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver wirelles MSI megabook S420

Vlad Mihai

Postări Recomandate

Salut, am pus windows xp pe un astfel de laptop dar nu pot să il cuplez la net, am net prin wirelles, pentru că placa lui de reţea prin cablue nu merge, nu îi găsesc driverul penru placa wirelles, sunt sătul de căutat., mă poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad Mihai

9

• cristi71

7

• cristybadea

3

ar fi greu sa va explic in scris..uitati va aici, este explicat cu lux de amanunte.

dureaza 1 minut. sau, dupa ce dezarhivati ce a ti downloadat , in folderul 2KXP nu va apare dpinst32? ala e executabilul! da ti dublu click pe el
Link spre comentariu

sa nu aveti alta placa wirelles. driverul este bun ca si fisier de pe site-ul celor de la MSI. daca a ti facut ca in tutorialul de pe youtube, si va da mesaj ca nu se potriveste,inseamna ca aveti alta placa wirelles

Link spre comentariu

cu everest nu pot să aflu ce placă wireless am, am văzut ceva la ei pe site, cumva să identific de pe etichetă nici aia nu reuşesc că nu zice nimic. e aiurea. alte idei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări