Bird Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Va salut ! E vorba de un Tv Condor CRT5113 , care nu memoreaza programe nici pe auto nici pe manual . Cauta , dar nu se opreste pe program . Nu am gasit schema pentru el si nici date tehnice pentru procesor : HB.09.01 si memorie : MN12C201D . Am gasit un datasheet pentru o memorie MN1220 care seamana cat de cat cu cea de pe tv . Atasej o imagine cu ea avand notati pinii care sunt folositi . Am stat cu osciloscopul pe esirea memoriei , pinul 3 , si de cate ori este semnal , apar impulsuri mari . Aleator se mai opreste pe cate un program si atunci se poate memora . Am verificat tensiunile si filtrajele , si sunt bune . Am cautat sa cumpar memorie si nu am gasit nicaieri in magazine . Am gasit pe net ...adusa la 3 luni . Daca cunoasteti / aveti vreo schema ( un datasheet ) care sa foloseasca unul din integratele astea va rog sa-mi dati si mie . Orice idee este bine venita ! Va multumesc ! Link spre comentariu
Marian C Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 pai daca nu se opreste pe program are treaba cu memoria ?nu trebuie acordat dintr-o bobina cum am facut la un samsung bio de prin 94 (am rotit dintr-o bobina putin in sens invers acelor de ceas Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Trebuie cautat in zona CAFului defectul.Dupa ce se va opri pe post mare probabilitate ca va si memora.Poate fi si din bobina de CAF daca are dar poate fi si altceva defect acolo dar tot in zona CAF sau Ident (daca are asa ceva) Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 pai daca nu se opreste pe program are treaba cu memoria ? ASA E ! Aveti dreptate . Numai ca ...in momentul cand am constatat ca nu gasesc nici macar datasheet-uri pentru procesor si memorie , m-am cam derutat , am uitat ca dupa anii ,90 in afara de cateva grunding-uri care veneau cu schema , pe restul le reparam pe bajbaite . Am luat datasheet-ul de la TDA4505 , am localizat bobina pe pinii 20/21 , am reglat pe pinul 18 , de esire AFC , tensiune minima cu semnal si sunet bun......si gata ! Va multumesc mult ...aveam nevoie de un „ duş ” Cu stima , Link spre comentariu
Vizitator dumitrescu alexandru Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 schema pentr tv sport CONDOR Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum