coman ion Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Va salut!Am 2 probleme:- unde pot gasi un magnetron Samsung nou la un pret acceptabil? Revin maine cu tipul exact ,oricum e ala folosit in toate cuptoarele obisnuite.- am gasit pe net vreo 4 saituri diferite care vand piese de electrocasnice (magazindepiese,piesedeelectrocasnice,etc),toate au aceleasi tel de contact 0732034791 si 0363401333 dar nu raspunde nimeni.Stie cineva ce e cu ele? Link spre comentariu
asyx Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 esti sigur ca magnetronul este defect? Link spre comentariu
coman ion Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Da,sunt sigur:consuma curent mare,se incinge repede si foarte tare iar celelalte 2-3 componente din circuit sunt ok. Link spre comentariu
asyx Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Da,sunt sigur:consuma curent mare,se incinge repede si foarte tare iar celelalte 2-3 componente din circuit sunt ok.eu am un magnetron panasonic bun daca te intereseaza Link spre comentariu
coman ion Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Am rezolvat cu unul recuperat dintr-un cuptor demolat,sa vedem cat o sa tina.Magnetron nou am gasit la niste preturi care m-au speriat.Ramane problema saiturilor-orice informatie poate fi utila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum