Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie alimentator laptop

Vizitator peanut

Postări Recomandate

Vizitator peanut

Buna ziua.La un laptop care functioneaza cu un alimentator cu urmatoarele caracteristici19V 3,42 Apot folosi si un alt alimentator ce are output:19V 4.74 A ?Si daca trebuie nu poate fi folosit la diferenta de amperaj care exista se poate face ceva? Sau merge folosit? Exista vreun risc?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius_3004

1

• costi002

1

• leoncris

1

• Vlad Mihai

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator vasylyan

Salut sunt membru nou si ma confrunt cu o problema recent mi s-a ars incarcatorul de la laptop.. Vreau sa cumpar unul nou si nu prea se potriveste la specificatii cu al meu ..o sa las detaliile in speranta ca ma ajuta cineva si pe mineINCARCATORUL MEU:INPUT:100-240 V ~50-60 Hz 1.5 AOUTPUT:19 V===3.95ASI MAI JOS SCRIE POWER 75 wINCARCATORUL CE VREAU SA IL ACHIZITIONEZ:Curent iesire: 4,74 A Tensiune Iesire: 19 VPutere: 90 WTensiune Alimentare: 100-240VSper ca ma poate ajuta cineva si pe minee....Multumesc Anticipat...

Link spre comentariu

In laptop mai e un circuit destul de complex care gestioneaza incarcarea bateriei si alimentarea propriu-zisa a laptop-ului , mici diferente de 1-1,5 volti nu sint asa tragice ... dupa cum bine au spus colegii mai sus , important este ca poate genera curent mai mare decit originalul , va functiona mai rece , cu toate beneficiile implicite ...

Link spre comentariu

@vasylyan -citestie totusi regulamentul inainte sa postezi: inainte de a posta,trebuie sa cauti, ca poate problema s-a mai discutat dejaDaca tot nu gasesti si deschizi un subiect nou, pune si un titlu la obiect, in nici un caz 'salut' :nebunrau:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări