euvasile Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 In primul rand nu stiu daca am postat unde trebuie (nu am gasit nicio sectiune ), asa ca rog moderatorul sa rezolve aceasta problema. Am un gps adus din Germania , producator Westfaliamodelul este pegasus gps935, foloseste windows CE core 5.0 si are instalate cateva harti de navigare din Europa de vest , intrebarea e daca pot sa-l adaptez pentru Romania . De unde pot gasi o harta sau chiar si un soft de navigare compatibil pentru acest aparat? Daca nu se poate ,atunci ceva sfaturi in linii mari ca sa pot sa-mi fac o idee.am uitat sa precizez ca softul de navigare este ceva de genul Sygic Link spre comentariu
euvasile Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 cine ma poate ajuta cu asa ceva? Sygic Drive +Romania Suncart 2010 sau 2012 Link spre comentariu
euvasile Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Am reusit , am avut vreo 8 bucati de rezolvat. Daca e interesat cineva, sa ma contacteze il ajut gratis, cu toate ca pe mine nu a vrut sa ma ajute nimeni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum