gheorghe_71 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 buna seara am si eu o problema cu tastatura de la calculator atunci cind apas pe z imi apare y sau cind apas- imi apare? as vrea sa stiu daca se mai poate repara sau ce se intimpla.va multumesc anticipat. Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 iar daca apesi y apare z, nu-i asa? ai tastatura setata in lb romana si deaia Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Apasa CTRL+SHIFT si isi revine. Link spre comentariu
gheorghe_71 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 am apasat cum ati zis si nu merge. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Apasa si tine apasat CTRL si apoi apasa SHIFT. Asa functioneaza by default comutarea intre tastaturile US si RO. Daca nu, cauta in "Control Panel" "Regions and Language" si comuta de acolo. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 ori sunt schimbate tastele din greseala ori veti cumpara alta noua nui foarte scumpa Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Pune o poza cu tastatura. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Mai degraba taste inversate. Am instalat azi un O.S. cu licenta, si la serial...Y era Z si viceversa. Mi-a luat ceva pana sa gasesc Y-ul pe tastatura. Cu o surubelnita salti tastele usor si le inlocuiesti, sunt "plug&play" Link spre comentariu
geomx Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Tastatura nu are nimic...nu-i defecta...doar ca este al model (vezi ce model de tastatura ai si cand instalezi windows-ul sa selectezi modelul tau de tastatura...)Daca ai deja instalat windows-ul atunci cauti in Control panel....keyboards (depinde ce versiune de windows ai) siv gasesti tu pe acolo de unde sa-ti setezi modelul de tastatura...uite de exemplu doua modele de tastaturi Ro: (vezi pozele)Poti face si cum a sugerat un coleg...pur si simplu sa scoti tastele si sa le inversezi dar nu recomand deoarece e posibil sa mai ai si alte taste inversate cum ar fi @ cu "....etcCel mai bine ar fi sa postezi o poza cu tastatura...si vei putea primi sfaturi mai competente..., eventual si ce windows folosesti... Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 alt+shift parca imi aduc aminteastept...si poza de la tastatura ta.tre' sa fii nebun sa scoti tastele...se rezolva...e doar o problema de soft nicidecum problema de ciocan si surubelnita Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 alt+shift parca imi aduc amintee doar o problema de soft nicidecum problema de ciocan si surubelnita nu ma pot abtine, prea tare exprimareaPS: nu cumva are win in romana si de aia nu merge treaba cu alt+shift? nu are cu ce sa schimbe. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 XP-ul meu e in engleza, iar key-ul mi-l cerea inainte de regional language. Si n-am zis de surubelnita in cruce, ci de una dreapta. Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 XP-ul meu e in engleza, iar key-ul mi-l cerea inainte de regional language. Si n-am zis de surubelnita in cruce, ci de una dreapta.nu are rost omul sa reinstaleze Win degeba pt ca "2"taste nu sunt "asezate" corect....iar daca am zis ca e vorba de problema software..de ce ai pune omul sa scoata tastele cu surubelnita? tu ai face asta la laptopul / desktopul tau? in mod sigur NU.crezi ca este diferenta intre surubelnita dreapta si cea in cruce...in acest caz? il trimiti la stricat..nimic mai mult!in momentu cand 2 taste sunt inversate in mod cert sunt si altele si asta se face doar din software.Succes! si astept ca initiatorul topicului sa ne lumineze si pe noi ce fel de tastatura are... Link spre comentariu
geomx Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Mai exista si o alta posibilitate.... adica aceea in care windows-ul este luat din diverse surse de pe net sau adus de afara prin diverse filiere...Altfel spus chiar daca e in engleza poate fi facut pt americani...sau poate fi facut pt englezi....de exemplu daca e facut pt englezi are automat si caracterul £ (lira englezeasca...care nu apare pe tastaturile americane...) iar tastaturile romanesti sunt defapt - daca nu ma insel - tastaturi US-International :nebun:In orice caz ar trebui adaptat softul (adica windows-ul) dupa hard (adica tastatura) adica setezi exact ce model de tastatura ai in momentul instalarii windows-ului... n-ar trebui sa te deranjeze ca pana la momentul setarii o sa ai doua taste inversate...ca oricum celelalte care ar mai fi adica @ " / ; ! acestea sunt secundare si nu le folosesti decat dupa instalare in general chiar daca or fi si ele inversate...Oricum aveti noroc ca nu folositi un windows in chineza....sa va fi vazut atunci cum v-ati fi descurcat .... eu am avut ocazia sa fac un mic tutorial despre un soft in chineza 新字体 旧当用体 si stiu cum e Link spre comentariu
gheorghe_71 Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 va multumesc domnilor pentru ajutorul dat, asa este acum citeva zile a venit cineva si mi-a instalat windows-ul si un antivirus acum am facut legatura ,din aceasta cauza nu- mi mai merge tastatura corectdl geomx avea dreptate tastatura este genius made in china model no kb 0133 poze nu nu pot sa pun pentru ca nu stiu, sint incepator va-m dat modelul poate puteti sa ma ajutati am uitat sa va spun windows-ul este xp7 daca am inteles bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum