Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

integrat DP123

Postări Recomandate

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva un echivalent la acest integrat: DP123, sau unde as putea sa-l gasesc, ca eu nu am reusit. E un integrat stabilizator pe U1 intr-un tv Daewoo; l-am gasit crapat. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

5

• fabio09

3

• daniel_ac

2

• misuraelectronic

2

Va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva un echivalent la acest integrat: DP123

deci...nu mai cautati cai verzi pe pereti , ca n-are sens...! circuitul integrat original are codul corect dp125 --- nicidecum dp123 :92 ---, iar echivalentul lui direct este se125 ...!
Link spre comentariu

eu n-am intilnit de-a lungul timpului decit dp125 ca oem part pentru jvc si panasonic...! daca , intr-adevar exista fizic si dp123 , atunci sint gata sa-mi cer scuze pentru dezinformare...! anyway , se125 merge fara probleme folosit ca solutie echivalenta ieftina a originalului din enunt...!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

acest SE125 , poate fi inlocuit si cu altceva (eventual  facut, dupa schema interna) ?

gasesc toate SE-urile , mai putin 125 

intr-adevar si pe piesa scoasa de mine din tv scrie DP123

pe placuta ceramica este o dioda gen 1n4148 si un transistor (sau cel putin asa cred) , ambele smd)

tranzistorul este in scurt intre doi pini , stie cineva cu ce poate fi inlocuit (este inscriptionat pe el  " DAL") ?

thx!

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

ok, am inteles , dar as fi curios ce tranzistor este smd-ul asta (pana la urma piesa asta este compusa din : o dioda zenner, un tranzistor bipolar npn si trei rezistente filmate pe ceramica)

are cineva idee?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări