Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum ajung la bobinaj,difuzor bass Eurotec 20 cm !

stefan94stefan

Postări Recomandate

Da,asta am crezut de prima data ca e descentrat....ca nu mi-am dat seama cand am pus capacul la tubul de bass,si am pus cu tot cu difuzor si cand am batut cu ciocanul atunci sa descentrat ...zic eu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

16

• liviu

4

• mircea888

3

• Dr.L

3

Top autori în acest subiect

Vizitator Bu_bu

Vezi sa nu ti-se fi deplasat piesele polare la difuzor si in felul asta iti tine bobina captiva si tot odata iti poate crapa emailul de pe sarma si iti face masa (2 3 sau 4 spire in scurt)! Daca e captiva bobina...ai 2 solutii!Hard way...trebuie sa iti lipesti iar piesa polara care s-a decentrat, trebuie sa iti refaci bobina, trebuie bobina centrata pe membrana si apoi membrana cu tot cu bobina centrata pe cadrul metalic pe care in prealabil se monteaza magnetul cu piesele polare lipite!EASY WAY...i-ati alt dif si aminteste-ti ce ai facut gresit ultima dataSpor la treaba!

Link spre comentariu

Vezi sa nu ti-se fi deplasat piesele polare la difuzor si in felul asta iti tine bobina captiva si tot odata iti poate crapa emailul de pe sarma si iti face masa (2 3 sau 4 spire in scurt)! Daca e captiva bobina...ai 2 solutii!Hard way...trebuie sa iti lipesti iar piesa polara care s-a decentrat, trebuie sa iti refaci bobina, trebuie bobina centrata pe membrana si apoi membrana cu tot cu bobina centrata pe cadrul metalic pe care in prealabil se monteaza magnetul cu piesele polare lipite!EASY WAY...i-ati alt dif si aminteste-ti ce ai facut gresit ultima dataSpor la treaba!

Da multumesc pt raspunsuri,am sa folosesc Easy Way si sa iau alt difuzor .....!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări