stefan94stefan Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Da,asta am crezut de prima data ca e descentrat....ca nu mi-am dat seama cand am pus capacul la tubul de bass,si am pus cu tot cu difuzor si cand am batut cu ciocanul atunci sa descentrat ...zic eu Link spre comentariu
Vizitator Bu_bu Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Vezi sa nu ti-se fi deplasat piesele polare la difuzor si in felul asta iti tine bobina captiva si tot odata iti poate crapa emailul de pe sarma si iti face masa (2 3 sau 4 spire in scurt)! Daca e captiva bobina...ai 2 solutii!Hard way...trebuie sa iti lipesti iar piesa polara care s-a decentrat, trebuie sa iti refaci bobina, trebuie bobina centrata pe membrana si apoi membrana cu tot cu bobina centrata pe cadrul metalic pe care in prealabil se monteaza magnetul cu piesele polare lipite!EASY WAY...i-ati alt dif si aminteste-ti ce ai facut gresit ultima dataSpor la treaba! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Vezi sa nu ti-se fi deplasat piesele polare la difuzor si in felul asta iti tine bobina captiva si tot odata iti poate crapa emailul de pe sarma si iti face masa (2 3 sau 4 spire in scurt)! Daca e captiva bobina...ai 2 solutii!Hard way...trebuie sa iti lipesti iar piesa polara care s-a decentrat, trebuie sa iti refaci bobina, trebuie bobina centrata pe membrana si apoi membrana cu tot cu bobina centrata pe cadrul metalic pe care in prealabil se monteaza magnetul cu piesele polare lipite!EASY WAY...i-ati alt dif si aminteste-ti ce ai facut gresit ultima dataSpor la treaba!Da multumesc pt raspunsuri,am sa folosesc Easy Way si sa iau alt difuzor .....! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum