stefan94stefan Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Vad ca cedeaza si cu acetona incet incet...... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Gata l-am desfacut...nu se vede nici la bobina ..ceva stricat....Cred ca trebuie rebobinat...acum numai scoate nici un sunet...nici daca apas pe membrana ... Link spre comentariu
liviu Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 [quote="mircea calin" Daca se aude un pic atunci cand apesi pe membrana sigur sunt de vina firele leonice sau portiunea de fir de la bobina pana la firul leonic. Si eu sunt de aceasi parere Incearca cu pistolul de lipit sa refaci legaturile dintre bobina si firele leonice , dar cu grija ! Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Gata l-am desfacut...nu se vede nici la bobina ..ceva stricat....Cred ca trebuie rebobinat...acum numai scoate nici un sunet...nici daca apas pe membrana ...Eu ti-am zis ca nu e de la bobina...nu trebuie rebobinat.Sigur e intrerupt firul care vine de la bobina la firul leonic, portiunea aia de 1-2cm, sau de multe ori e chiar lipitura intre firul leonic si firul de la bobina.Eu zic sa schimbi firele leonice si cu ocazia asta o sa refaci tot. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Mircea,maine am sa incerc sa fac asta,si pe unde gasesc fire leonice.....chiar nu am nici o idee ? Link spre comentariu
Vizitator tibiatg Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 incearca pe situri care vand componente electronice.trebuie sa aiba.eu foloseam conductori din aia care fac legatura la carbuni din motoare mai mari.da trebuiau alese ca nu toate sant la fel de flexibile. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Da am sa caut,multumesc pt sfaturi ! revin cu detalii ,daca am rezolvat sau nu Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Cum ajung la bobinaj,difuzor bass Eurotec 20 cm !usor,iti trebuie o scula specializata Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Am rezolvat cu acetona ....si ceva ascutit sa desfacut in final ! Link spre comentariu
liviu Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Canta diful sau nu ...? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Nu canta,am refacut lipiturile dintre firele leonice si bobina si degeaba tot nu canta ... Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Acolo unde vin firele leonice lipite cu firele de la bobinaj sa masori cu un ohmetru daca ai impedanta difuluiPune si tu o poza cu bobinajul sa vedem cum arata, daca tot l-ai desfacut, pune o poza si cu lipiturile acolo unde se unesc cu firele leonice Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Uitati poze ,treaba e ca nici membrana numai face miscarea sus-jos.....adica cum face un difuzor normal,cand se aude bass .....cand apas pe membrana,se indoaie si bobinajul .... Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Masoara cu un ohmetru la firicelele alea subtiri care pleaca spre bobina in jos sa vezi daca iti arata impedanta bobineiPe de alta parte daca tu zici ca apesi pe membrala aia in jos si ea sta fixa inseamna ca e descentrat Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 ia altul,nu-ti mai bate capul cu el,nu merita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum