iod2 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 sar gasii o schema la el?problema nu se aude in centrala si nici in post. releul lucreaza si cam atat. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Intercom intrerupt la unul din utilizatori.(Este inseriat cu toti utilizatorii) Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 in centrala e problema. ea nu lucreaza nici singura. se aude releul cum cupleaza (semiduplex) dar nu se aude nimic.diful e bun. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Sursa scoate corect cele 2 tensiuni?Iala (electromagnetul) lucreaza ? Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 face tot, mai putin ce am zis mai sus.vroiam o schema pentru am niste piese notate cu T care cred ca sunt tranzistoare....dar la aparat nu prea zice nimic. testerul nici nu le recuneaoste. pe ele scrie W18. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... /85012.pdf Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 ale mele au numai 3 picioare. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 nimeni nici o idee? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Lasa mail in PM si'ti trimit ... manualul. Link spre comentariu
MIKI33 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Salut grup.Noi avem o prpblema la interfonul Electra model vechi si posturi interioare 10 pe scara ca poti intra cu cartela dar daca faci apel la orice apartamen audio merge dar nu deschide Yala din butonul postului.Care ar fi cauza?Posturile sunt model IA02.Multumesc anticipat.Mar interesa daca posturile sunt legate in serie sau paralel in distribuitor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum