Vizitator bamsy_nicu Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Acum cateva zile am renuntat la serviciile digi tv si am facut abonament la dolce tv. Din ce am observat eu nu se pot receptiona si alte canale in afara celor din grila lor. As dori totusi sa receptionez ceva programe si pe un alt tv dar nu am chef sa cumpar al doilea decodor. Desi pare o idee trasnita ma gandeam sa conectez la a doua iesire din lnb-ul antenei dolce un cablu catre vechiul decodor digi, poate receptionez macar programele fta de pe satelitul Hellas 39E, pe care e pozitionat antena. Voi ce ziceti e posibil sau e totusi o idee trasnita? Link spre comentariu
mihai1979 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 e posibil. acum ramane de vazut si ce decodor ai( am inteles ca sint unele care nu se pot adauga noi sateliti) daca te lasa sa adaugi intri in menu la lista de sateliti , ii pui tu manual satelitul si frecventa de cautare+ symbol rate( cauti pe gogu si gasesti). e destul sa pui una ( care stii ca are semnal tare) dupa care dai scanare retea. cu aceasta scanare retea toate TP -urile si canalele pe care le gaseste le memoreaza automat. spor la cautat!! sa nu vrei marea cu sarea!!( si canale codate ca nu le deschide) Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Acum cateva zile am renuntat la serviciile digi tv si am facut abonament la dolce tv. Din ce am observat eu nu se pot receptiona si alte canale in afara celor din grila lor. As dori totusi sa receptionez ceva programe si pe un alt tv dar nu am chef sa cumpar al doilea decodor. Desi pare o idee trasnita ma gandeam sa conectez la a doua iesire din lnb-ul antenei dolce un cablu catre vechiul decodor digi, poate receptionez macar programele fta de pe satelitul Hellas 39E, pe care e pozitionat antena. Voi ce ziceti e posibil sau e totusi o idee trasnita?Ce canale doresti sa prinzi atata timp cat pe platforma Dolce nu are decat Etno, Taraf, & Nasul...FTA http://www.lyngsat.com/packages/dolce.html Cel mai slab din punct de vedere calitativ este conserva de la Dolce acolo ai programele dupa gustul lor .nu te lasa sa adaugi alti sateliti ..... ... Trebuia sa stai linistit la Digi ..dar gusturile omului nu se discuta ..... offtopic...@mihai1979 in Torino am reprezentanta SKY.& DIGI (Rivoli ) Link spre comentariu
uvas Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 mai sunt si programe bulgaresti si grecesti FTA Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 mai sunt si programe bulgaresti si grecesti FTAadica ...fii mai explicit ... Link spre comentariu
uvas Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 http://www.lyngsat.com/Hellas-Sat-2.html Link spre comentariu
filypvas Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 http://www.lyngsat.com/Hellas-Sat-2.html acum am inteles ..normal dar cu un decodor dolce nu prinde 11053 V /30000 programe tv & radio fta grecesti si altele bulgare ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum