Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptie canale Fta

Vizitator bamsy_nicu

Postări Recomandate

Vizitator bamsy_nicu

Acum cateva zile am renuntat la serviciile digi tv si am facut abonament la dolce tv. Din ce am observat eu nu se pot receptiona si alte canale in afara celor din grila lor. As dori totusi sa receptionez ceva programe si pe un alt tv dar nu am chef sa cumpar al doilea decodor. Desi pare o idee trasnita ma gandeam sa conectez la a doua iesire din lnb-ul antenei dolce un cablu catre vechiul decodor digi, poate receptionez macar programele fta de pe satelitul Hellas 39E, pe care e pozitionat antena. Voi ce ziceti e posibil sau e totusi o idee trasnita?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• filypvas

3

• uvas

2

• mihai1979

1

e posibil. acum ramane de vazut si ce decodor ai( am inteles ca sint unele care nu se pot adauga noi sateliti) :nas: daca te lasa sa adaugi intri in menu la lista de sateliti , ii pui tu manual satelitul si frecventa de cautare+ symbol rate( cauti pe gogu si gasesti). e destul sa pui una ( care stii ca are semnal tare) dupa care dai scanare retea. cu aceasta scanare retea toate TP -urile si canalele pe care le gaseste le memoreaza automat. spor la cautat!! sa nu vrei marea cu sarea!!( si canale codate ca nu le deschide)

Link spre comentariu

Acum cateva zile am renuntat la serviciile digi tv si am facut abonament la dolce tv. Din ce am observat eu nu se pot receptiona si alte canale in afara celor din grila lor. As dori totusi sa receptionez ceva programe si pe un alt tv dar nu am chef sa cumpar al doilea decodor. Desi pare o idee trasnita ma gandeam sa conectez la a doua iesire din lnb-ul antenei dolce un cablu catre vechiul decodor digi, poate receptionez macar programele fta de pe satelitul Hellas 39E, pe care e pozitionat antena. Voi ce ziceti e posibil sau e totusi o idee trasnita?

Ce canale doresti sa prinzi atata timp cat pe platforma Dolce nu are decat Etno, Taraf, & Nasul...FTA

http://www.lyngsat.com/packages/dolce.html

Cel mai slab din punct de vedere calitativ este conserva de la Dolce acolo ai programele dupa gustul lor .nu te lasa sa adaugi alti sateliti ..... :jytuiyu ...

Trebuia sa stai linistit la Digi ..dar gusturile omului nu se discuta ..... :da

offtopic...@mihai1979 in Torino am reprezentanta SKY.& DIGI (Rivoli )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări