Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

arctic nr 21fbo

giany

Postări Recomandate

acest tv are procesor sda 5535-a071,jungla stv 2249,probabil beko 12.7sau 12.8pe cablaj este scris g70.190-15 as dori un dump probat pentru ca are un defect destul de ciudat merge in av dar pe tv am rastru cu purici dar nu gaseste programele doar ceva desincronizari slabe pare un defect de frecventa intermediara am incercat alt stv 2249 un alt selector,filtru dar nimic,de aceea as incerca o alta memorie si fiind smd ar fi indicat sa fie si buna

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Acum 5 ore, dan-a2 a spus:

Va salut , un dump probat are cineva ? , are aceeasi manifestare !!

Daca era informatia scrisa in  memorie alterata ,si dumpul introdus nu era cel bun ,trebuia sa  manifeste alta comportare,dar daca are aceesi manifestare , e clar ca exista alte defectiuni fizice, nu de instructiuni(dump).

Link spre comentariu

Din pacate Nostalgic  are dreptate, am scris unul din dumpuri si se manifesta la fel !!

desincronizarea este si pe linii si vertical ca si cum ar lipsi scc  dar curios osd ok  . pot sa intru in meniu  si m.s. ..>> o sa schimb si STV-eul  daca nu ... la tomberon !!

Link spre comentariu

Atunci probleme pe linga STV sau poate fi chiar el de vina , dar inainte de al schimba asteapta sati spun eu ce sa verifici ca sa nu schimbi degeaba STV si sa fie la fel manifestarea

Link spre comentariu

Verifica asa , R116 , R122 , R133 , R132 , R134 , C184 220PF , C1284,7NF , C130 2,2UF 16V , aceste diode schimbale direct fara masuratorii , D558 1N4148 , D557 1N4148 , D559 1N4148 , si mai verifica R565 10k , C570 10NF , R564 560 omi

dca verifici tot te am spus si face la fel atunci stv cu probleme , banuiesc ca ai schimbat c553 47uf din baza bu

Link spre comentariu

Atunci eu mam documentat de pe alta schema , verifica tot de pe pinii 48 , 49 , 50 stv si daca este totul ok atunci problema de stv , diodele 1N4148 care sunt pe acesti pinii schimbale direct fara masuratori

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări