Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32ld450

vali35

Postări Recomandate

Tv-ul LCD model 32LD450-ZA nu mai prinde niciun program ,ca si cum tunerul ar fi blocat ,display-ul este negru , prin meniuri pot naviga ,am incercat toate variantele dar nimic , sa fie o problema de soft ? Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat ! Va multumesc ! (ver . soft 03.01.08 )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vali35

5

• leoncris

2

• codrut

1

• adrianvmx

1

Top autori în acest subiect

Da , totul functioneaza , pot naviga prin meniu ,scaneaza ,dar nu agata nimic , citeste stikul usb ..... .Multumesc pentru manualul service d-nului leoncris ! Poate imi dati o idee de unde sa incep . Multumiri !

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Revin cu vechea problema . Dupa multe navigari prin meniuri sa deblocat singur , a functionat cam 2 luni si a reaparut aceeasi problema , nu vede semnalul prin tuner , displayul este negru , lampile sunt aprinse, meniul se afiseaza . Celelalte intrari sunt ok (euroscart ,hdmi, usd si av ) doar pe receptia antena imi da fundal negru si nu receptioneaza nimic , am dat scanare si nu agata nimic .Cand se debloca aveam rastrul cu pureci .Am schimbat condensatorii din sursa si tensiunile pe tuner sunt ok. Va rog ajutati-ma cu vre-o solutie !!! Va multumesc !

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Intampin aceeasi problema cu acelasi model ...dumneavoastra cum ati rezolvat ???!!! la mine s a defectat pur si simplu in timp ce ma uitam la el mi a aparut "no signal" eram pe un program digital .Am incercat toate setarile posibile am si un tunner de rezerva dar nu stiu ce sa fac .

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări