vali35 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Tv-ul LCD model 32LD450-ZA nu mai prinde niciun program ,ca si cum tunerul ar fi blocat ,display-ul este negru , prin meniuri pot naviga ,am incercat toate variantele dar nimic , sa fie o problema de soft ? Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat ! Va multumesc ! (ver . soft 03.01.08 ) Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Sasiu LD01B. http://elektrotanya.com/lg_32ld450-za_3 ... nload.html Link spre comentariu
codrut Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 lampile ccfl se aprind? Link spre comentariu
vali35 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Da , totul functioneaza , pot naviga prin meniu ,scaneaza ,dar nu agata nimic , citeste stikul usb ..... .Multumesc pentru manualul service d-nului leoncris ! Poate imi dati o idee de unde sa incep . Multumiri ! Link spre comentariu
vali35 Postat Martie 9, 2013 Autor Partajează Postat Martie 9, 2013 Revin cu vechea problema . Dupa multe navigari prin meniuri sa deblocat singur , a functionat cam 2 luni si a reaparut aceeasi problema , nu vede semnalul prin tuner , displayul este negru , lampile sunt aprinse, meniul se afiseaza . Celelalte intrari sunt ok (euroscart ,hdmi, usd si av ) doar pe receptia antena imi da fundal negru si nu receptioneaza nimic , am dat scanare si nu agata nimic .Cand se debloca aveam rastrul cu pureci .Am schimbat condensatorii din sursa si tensiunile pe tuner sunt ok. Va rog ajutati-ma cu vre-o solutie !!! Va multumesc ! Link spre comentariu
vali35 Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Cum se intra in meniul service ? Va multumesc ! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Ai SETARILE ... varza. Ia manualul si configureaza corect setarile. http://www.lg.com/ro/suport-produs/lg-32LD450# Link spre comentariu
vali35 Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Setarile sunt ok , probabil este un defect pe placa de baza AV, suspectez tunerul ...... va multumesc pentru timpul acordat ! Link spre comentariu
adrianvmx Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Intampin aceeasi problema cu acelasi model ...dumneavoastra cum ati rezolvat ???!!! la mine s a defectat pur si simplu in timp ce ma uitam la el mi a aparut "no signal" eram pe un program digital .Am incercat toate setarile posibile am si un tunner de rezerva dar nu stiu ce sa fac . Link spre comentariu
Vizitator 3pepe Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 cum ati rezolvat aceasta problema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum