Ionut Remus Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 am dat peste un CI destul de interesant....acum ma gandec sa fac un montaj cu el sa il bag la probe dar oare se merita sa il comand? Ma gandesc sa-l folosesc intr-un sistem audio! Dupa datasheet pare a fi destul de ok.Ce parere aveti de Ci-ul asta? A fost incercat de cineva? Sunt curios cum va functiona. Si am si o nelamurire....de ce L+fi si R-fi out, inteleg REAR si L+R dar L si R de ce unul e cu + si unul cu -? UPC1892.pdf Link spre comentariu
daniel_ac Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Detii acest integrat?Candva am lucrat cu el, cred ca mai am pe undeva montajul. Este pe 4 canale stanga /dreapta fata L+R out este centru si Rear out este "Surronud" spate. In linii mari ar fi Ok doar pe ici pe colo de "bibilit" Per total multumit. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 nu detin inca dar am de unde sa cumpar 1 bucata (vroiam 2 dar nu e disponibil decat 1).Vreau sa introduc in preamplificator ceva efecte si si m-ar interesa maimult pentru subwoofer (care am pp ca e ok L+R) si pentru inca 2 medii (L out si R out) dar ma intereseaza in mod special partea de surround care dupa spusele tale este pe Rear si de aici si intrebarea: E ok cum le-am gandit, si voi avea efecte pe L out si R out sau doar pe REAR?Am sa folosesc cipul sa-l controlez cu microcontroler ca ar fi ceva mai usor in special faptul ca totul este reglabil im DC (ceea ce se poate implementa destul de usor cu microcontroler) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum