Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

goldstar CK-20D10X

dnyfvx

Postări Recomandate

esa pun inapoi Tda 2006? sau este o probleme de alimentare? ...

Tu ai tv-ul in fata, iti este greu sa verifici daca alimentarea se mentine ? Ai 25V in pin 5 si 12V (jumatate) in pin 4 ?  Verifica (schimba) condul de cuplaj cu difuzorul si/sau chiar difuzorul in sine daca totul e ok. La atingerea pinului 1 trebuie sa ai brum puternic in difuzor, concentreaza-ti eforturile in zona finalului pana una alta.  Si da, ar fi bine sa lasi TDA 2006 acolo, nu-s chiar 100% echivalente.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• bobo

3

• gmario

3

• dnyfvx

3

Top autori în acest subiect

Vizitator Mircea George Benga

Tu ai tv-ul in fata, iti este greu sa verifici daca alimentarea se mentine ? Ai 25V in pin 5 si 12V (jumatate) in pin 4 ?  Verifica (schimba) condul de cuplaj cu difuzorul si/sau chiar difuzorul in sine daca totul e ok. La atingerea pinului 1 trebuie sa ai brum puternic in difuzor, concentreaza-ti eforturile in zona finalului pana una alta.  Si da, ar fi bine sa lasi TDA 2006 acolo, nu-s chiar 100% echivalente.

11.9 cu 24 V, nu am avut brum puternic si unul slab mai mult de prim contact, acum vad ca nu mai am deloc...Condul de cuplaj de 470 l-am schimbat, este nou (cel de 470 mf)

Editat de Mircea George Benga
Link spre comentariu

Se poate ca 8362 sa nu scoata sunet ok.Ar trebui probat cu ceva amplif extern.Eu am Signaltracer pentru asa ceva

asta este cea mai nasoala treaba,sper sa nu fie asta.

totusi daca nu are brum puternic cand atinge pinul 1 la tda2006 se exclude momentan.

se pare ca defectul este din etajul de amplificare,posibil nealimentat corespunzator.

acest tv are si control al volumului cu tda8196.

si eu folosesc niste boxe sony portabile cu baterii pt delimitarea rapida a defectului.

pt situatia in care jungla nu furnizeaza jf atunci mai exista o scapare prezentata in revista depanatorul,dar asta nu cred ca e cazul doar daca a fost trasnit.

c606?

c820 si c822 de pe  bara de 25v?

q601?

Editat de bobo
Link spre comentariu

Pai pui intrarea boxelor in pin 1 TDA 2006 si vezi ce se intampla; daca ai sunet problema e in etajul final, daca nu mergi mai departe pana in pinul TDA8362. Atentie recomand un cond de 100nF inseriat cu intrarea boxelor alea pentru protectie.

Link spre comentariu

Buna ziua, am o problema cu sunetul la acest tip de televizor, imaginea este, dar sunetul pe max este aproape inaudibil, am schimbat toti condensatorii de la partea audio (cea delimitata printr-o linie pe placa) si integratul tda 2006 cu un echivalent: tda 2030A (am inteles ca este echivalent), acelasi rezultat, va rog sa ma ajutati, multumesc!

Cred ca va trebuie  o memorie noua .....sunt toate sansele sa fie defecta. Corectie: Nu am fost atent cand am citit.....am citit doar sunetul este la max.. prin urmare am diagnosticat gresit. Scuze.

Editat de gmario
Link spre comentariu

Sustin ideea Domnului Dan.....suspect TDA 8362. Numai stiu exact in ce pin are o iesire audio  care merge catre mufa euroscart.....ar trebui sa incercati sa preluati semnalul de acolo macar de proba.

Editat de gmario
Link spre comentariu
Vizitator Mircea George Benga

Am verificat la euroscart si are suntet (cu un sistem de boxe) am pus l loc tda 2006, nimic, am izolat pinul 1 de placa si am atins cu ceva metalic, nimic, am pus intrarea boxelor pe placa unde vine pinul 6, nimic...

Link spre comentariu

Am verificat la euroscart si are suntet (cu un sistem de boxe) am pus l loc tda 2006, nimic, am izolat pinul 1 de placa si am atins cu ceva metalic, nimic, am pus intrarea boxelor pe placa unde vine pinul 6, nimic...

fara suparare dul la un service ca altfel vei ramine fara tv

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări