InoX Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Deoarece din cand in cand mai pierdem cateva echipamente radio ne-am hotarat sa facem alte impamantari. Turnurile au intre 8-12m iar in poza este vedere de sus.Este bine schema gandita? Toate tevile legate intre ele si fiecare individual la turn? Se pare ca nu am gasit pe cineva care sa zica daca e bine sau eronat. Bineinteles platbanda sudata de tevi si ingropata la 30-40cm. Distanta intre tevi ~2m. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 E ok. In loc de tevi foloseste tarusi pentru impamantare zincati, in forma de + deoarece au o suprafata de contact mai mare cu solul. In plus daca solul este moale, sau nisipos, foloseste tarusi mai lungi (2 sau 2.5m) Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Spune-i și la ce adâncime trebuie să fie capătul superior al țărușilor, că poate-i bate de la nivelul solului, ca pe parii de gard.Spune-i și de adâncimea minimă la care trebuie ingropata platbanda de legătură... că 30-40 cm nu-i ok. Link spre comentariu
InoX Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Da, spune-mi. Am intrebat un electrician si omu leaga cablu de impamantare al casei la stalpul gardului care iti dai seama ca e deasupra solului. De aceea m-am hotarat sa ma documentez. Bineinteles ca imi trebuie de maxim 4ohm ptr telecomunicatii.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum