Son of Sound Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru a obtine efectul luminos din video ? http://www.youtube.com/watch?v=ih7AQWjzYb4 Stiu ca multi ati alege led-uri rgb, dar am mai multe leduri simple pe acasa si as incerca ceva asemanator cu efectul din video. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 In Bucuresti, cel putin, exista un magazin cu becoled-uri RGB color-change gradual, la numai 5 lei bucata, sau 45 lei bec cu telecomanda. La inceput becul pare fascinant, dar devine enervant! icon_axe Link spre comentariu
Son of Sound Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Erau si pe la mine prin zona mai demult, dar acum recent nu am mai vazut asa ceva in magazin. Link spre comentariu
Son of Sound Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Nu ma poate ajuta nimeni ? Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Vrei sa te convingi ca efectul devine enervant?. Link spre comentariu
salsa Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Cum zice si colegul, daca vrei neaparat sa te convingi, ia-ti un controller pentru benzi RGB. E doar 20 de lei, are telecomanda si optiune de schimbare automata a culorilor, cu viteza variabila. Oricum se apropie Sarbatorile si cu putina fantezie o sa faci un joc de lumini foarte interesant... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum