Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imobilizator auto-piesa principala Telefon GSM

mad79

Postări Recomandate

Dupa cum spune si topicul vreau sa construiesc un imobilizator auto dintr-un telefon gsm.Ca si functionalitate un telefon gsm ascuns pe sub bord care ca cupleze sau sa decupleze un releu care intrerupe circuitul de porire al unei masini.Cei care se ocupa de telefoane pot sa imi sugereze un telefon care ar reactiona doar la un sms trimis de un numar nu si de la altele.cand primeste un sms de la nr respectiv sa decupleze releul, sau daca aveti alte idei.Nu vreau sa se intample sa primeasca un sms de la compania de telefonie sau orcinealtcineva sa i se opreasca masina :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mad79

3

• MariusTehnik

1

• alfabit

1

Top autori în acest subiect

Principiul pe care vrei sa-l implementezi este din start gresit. Asa ceva nu se face cu relee sau asemenea. Daca cineva vrea sa-ti invirta masina suprima releul si gata a plecat cu ea.Trebuie blocat ecu injectie si/sau blocata coloana de directie cu calculatorul servodirectie - cazul Reno ( Megane, Laguna )Se trimite un cod unic catre aceste calculatoare, care in absenta codului nu functioneaza sau se blocheaza pina primesc codul bun. Deci telefonul tau trebuie sa dea un cod la primirea SMS -ului catre aceste unitati electronice de control care sa fie validat si sa poti astfel utiliza masina.

Link spre comentariu

Orice e posibil daca vrea cineva cu adevarat, eu am nevoie doar sa imobilizez masina in trafic, nu se apuca nimeni sa desfaca bordul in camp sau prin trafic. iar ca si locatie imobilizarea o fac din UCH-ul masinii, nu gaseste el releul in interior.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări