Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Switch on/off @ 50Hz... caut o schema simpla...

Bullix

Postări Recomandate

Salut! Caut o schema care sa-mi intrerupa alimentarea unui LED de 50 de ori pe secunda... este vorba despre o lampa stroboscopica pentru reperele unui platan... adica, in loc sa folosesc lampa tip neon alimentata la 220, folosesc un led ultra-luminescent, care este incomparabil mai puternic si mai fin in culoare... pentru ca eu am evitat sa tin traful in interiorul pickupului si l-am pus intr-o alta cutie plasata chiar langa priza, ca sa scap de orice fel de paraziti... este totusi un aparat Hi-Fi... si n-as vrea sa mai trag inca o pereche de fire de curent alternativ, ca asa as fi putut sa alimentez ledul de la o tensiune mica alternativa... dar mai simplu si mai finut e sa folosesc un circuit din asta... ma poate ajuta cineva?Numai bine tuturor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bullix

2

• niq_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da, ai dreptate, e mai bine asa... ideea era sa nu mai trag inca o pereche de fire pe langa cele de alimentare cu C.C., dar nu conteaza asa mult, o sa ma apuc de impletit si poate ajung confectioner :smt003 LOL.Am vazut ca nu e nici departe de lectiile mele de fizica, asa ca daca ma grabesc, poate ma fac si de-un 10 saptamana asta (ultima de altfel).Mersi mult. Cand oi fi gata, o sa-ti zic ce-a iesit si poate fac si o poza la platanul astfel preparat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări