script22 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 as vrea sa tai din mijloc si sa creez o noua imagine jumatate din cea originala aici am un cod la care am lucrat ceva ore bune da nu merge imi face o imagine neagra si nu stiu dc $fileext = strtolower(substr($file,strrpos($file,".")+1));if($fileext=="jpg" || $fileext=="jpeg" ){$new_image = imagecreatefromjpeg($bulk);$image_save_func = 'ImageJPEG';}else if($fileext=="png"){$new_image = imagecreatefrompng($bulk);$image_save_func = 'ImagePNG';}else {$new_image = imagecreatefromgif($bulk);$image_save_func = 'ImageGIF';}$width = imagesx($new_image);$height = imagesy($new_image);$new_width = $width /2;$new_height = $height /2;$dst_x = 0;$dst_y = 0;$src_x = $new_height/2;$src_y = $new_width /2;$image_c = ImageCreateTrueColor($new_width, $new_height);imagecopyresampled ($image_c, $new_image, $dst_x, $dst_y, $src_x, $src_y, $new_width, $new_height, $height, $width);$image_save_func($image_c, $new_location.$category.$filename_clean);unlink($bulk); Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum