Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHP crop from center fix value

script22

Postări Recomandate

as vrea sa tai din mijloc si sa creez o noua imagine jumatate din cea originala

aici am un cod la care am lucrat ceva ore bune da nu merge imi face o imagine neagra si nu stiu dc

$fileext = strtolower(substr($file,strrpos($file,".")+1));if($fileext=="jpg" || $fileext=="jpeg" ){$new_image = imagecreatefromjpeg($bulk);$image_save_func = 'ImageJPEG';}else if($fileext=="png"){$new_image = imagecreatefrompng($bulk);$image_save_func = 'ImagePNG';}else {$new_image = imagecreatefromgif($bulk);$image_save_func = 'ImageGIF';}$width = imagesx($new_image);$height = imagesy($new_image);$new_width = $width /2;$new_height = $height /2;$dst_x = 0;$dst_y = 0;$src_x = $new_height/2;$src_y = $new_width /2;$image_c = ImageCreateTrueColor($new_width, $new_height);imagecopyresampled ($image_c, $new_image, $dst_x, $dst_y, $src_x, $src_y, $new_width, $new_height, $height, $width);$image_save_func($image_c, $new_location.$category.$filename_clean);unlink($bulk);
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• script22

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări