cristybadea Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Am avut pe pc un procesor Intel Celeron 3000ghz care winul il vedea de 2.80ghz pe sochet lga775 si l-am schimbat cu un Intel P4 3000GHz.Acum problema este ca nu mai are sunet si au disparut si icoanele din bara aferente sunetului.Am reinstalat driverul de sunet,chiar si sistemul de operare respectiv win xp sp3 si apoi driverele dar problema persista.Pun si un print screen cu problema si sper sa ma puteti ajuta.multumesc[attachment=0]12-11-2012.rar[/attachment] Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Incearca cu un alt driver ...sigur ceva este in neregula acolo din cauza driverului.....ia everest si dute la placa de sunet si vezi ce tip este... Link spre comentariu
mdll Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 ...sau este un program Driver Genius care daca ii gasesti crack.u pe undeva iti si descarca softul exact pt placa ta de sunet si nu numai. : Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Va salut ! Eu va recomand sa instalati wind........xp sp2......iar pe urma driverul de sunet....pentru ca unele placi de sunet nu vreau sa se instaleze corect pe wind....xp sp3. Iar pe urma cautati pe la cineva un pack-ul cu wind........xp sp3 si il instalati. Succes !!! Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Dar de ce,pana sa schimb acest procesor a mers cu acest xp sp3?Care ar fi explicatia?Sa aiba ceva placa de sunet onboard?Nu stiu ce sa mai cred Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Da se poate sa fie si placa de sunet onboard defecta,dar mai intai incercati asa cum v-am spus eu.Daca chiar nu merge nici atunci,atunci inseamna ca este placa de sunet defecta . Dar dc nu incercati si cu o placa de sunet separata pe pci ???Uitati o placa de sunet ca cea din imaginea atasata de mine mai jos, costa cel mult 70 roni,dar se gasesc si mai ieftine de 70 roni. :daSucces !! Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Daca-ti apare semnul exclamarii in cerculetul ala galben, windows are deja .inf-ul driverului audio (il gasesti in C:/Windows/inf, daca ai show hidden files si debifat hide operating system files). Fara driverele de chipset iti apar multe periferice unknown. Dupa ce pui chipsetul iti apare driver audio neinstalat, de ex. High Definition Audio Device, cum e la mine. Iti lipseste .sys sau niste .dll-uri. Cauta driverul pe net, daca e un selfextracting, da-i extract cu 7zip, iar apoi mergi la AC97, dai update driver, browse folder. Daca ai gasit driverul bun, va merge. E posibil ca fisierele tale sa fie intr-un folder WDM. http://download.kappa.ro/action__file/id__4995 Am dat extract la exe. Vezi ca in WDM ai .cat si .sys. Driverul e generic, ar trebui sa-ti mearga. Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Partial si momentan am rezolvat problema,zic eu,prin scoaterea procului afara din soket si la verificarea acestuia am gasit 3 contacte indoite in soket.Le-am indreptat cu foarte mare atentie si dupa montarea procului am sunet.Il urmaresc ceva timp,cu toate ca nu mai are intaietate acesta si revin cu detalii de comportare.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum