liviu Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 http://www.niqro.3x.ro/LED/LED.htm Link spre comentariu
slkslkslk Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Am reusit cu ledurile multumesc frumos, in schimb mai am o mica intrebare, am facut cum a zis cineva pe forum sa tai balansul toate bune si frumoase timp de 2 zile iar dupa 2 zile a inceput iar sa se auda un canal mai tare unul mai incet iar cand am masurat potentiometrul 2x100k am observat ca pe doi din pin imi dadea valoarea de 50k iar pe celalalt de 27k si am decis sa il schimb cu unul nou dar problema este ca daca fac asta nu voi mai putea folosi optiunea fiziologic ( un filtru ) si intrebarea mea ar fi ca unde as putea sa ma leg si eu cu fiziologicul adica la ce pin al potentiometrului ar trebui ? Link spre comentariu
slkslkslk Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Nu are nimeni un potentiometru 2x100k cu loudness? pentru acest tip de amplificator ? daca are cineva si functioneaza inca in parametri normali si doreste sa il vanda sunt dispus sa il cumpar. Link spre comentariu
slkslkslk Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 O poza cu potentiometrul, ma intereseaza sa fie 2x 100k si sa aiba mediana cum are acesta, sunt dispus sa cumpar daca are cineva asa ceva http://postimage.org/image/b5kxtebmv/ Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Am rezolvat cu potentiometrul, urmatoarea intrebare ar fi cum pot afla pe ce impedanta merge exact amplificatorul? sa fiu sigur ca pe el scrie 8 ohm cel care o modificase inainte a spus ca e pe 4 si nu stiu ce sa cred... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 In schema originala, in secundarul trafului de retea sint 2 sigurante de 2A, ceea ce inseamna ca redresorul poate elibera un maxim de 100VA. Indiscutabil, amplificatorul necesita sarccini cu impadanta minima de 8 ohmi (e alimentat la +/- 32V). Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 inafara de ce spune acea schema mai este vre-o posibilitate de a afla ? pentru ca amplificatorul a trecut printr-o serie de operatii si de modificari in cat cel care a tot modificato nu mia stie exact pe cat a facuto sa mearga Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Pina la urma, ce este in carcasa aia? Mai e amplificatorul original? Dar transformatorul? Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Transformatorul nu mai este original a fost inlocuit tot cu unul de 32 V cablajul este original numai ca nu stiu cum sa fac sa aflu impedanta eu am pus o pereche de boxe pe 8 ohm, la volum mic nu se incalzeste nu nimic dar la volum putin mai mare incepe sa se incalzeasca destul de rau Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 voi incerca sa imi dau seama de impedanta babeste ca altfel nu cred ca am cum adica pun difuzoare de 8 ohm vad cum se incalzeste si peurma altele de 4 iar daca la 8 se incinge asa tare si la 4 nu e clar ca merge pe 4 ... altfel nu vad cum sa imi dau seama, nu am gasit nimic pe internet care sa ma ajute... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Transformatorul nu mai este original a fost inlocuit tot cu unul de 32 VAlimentarea originala era la +/-32V, ceea ce inseamna ca traful original avea in secundar 2 x 23Vca.Te poti juca cit vrei cu impedanta de la iesire... desigur ca se pot monta si sarccini de 4 ohmi daca nu vei utiliza o putere mare de iesire. Important este sa nu depasesti curentul de iesire nominal al amplificatoruluil. Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 am inteles, am pus odata 4 difuzoare 2 jazz 8 ohm si 2 jazz in 10 ohm, cele pe 10 ohm au basu schmibat cu niste difuzoare no name ... si puse toate 4 dadeam circa 20 ohm ( 18 ) si am observat ca mergea la volum mare destul de clar si fara sa se incinga, dar am preferat sa intreb aici decat sa fac vre-o boacana, mersi frumos Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Cum ai conectat aceste difuzoare? Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 le-am inseriat, din cele de 10 ohm am masurat fiecare difuzor basi au 10 ohm mediile 4 si inaltele 4 iar la capatul firului care iese din filtru imi da 10 ohm cat are diful de bass Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Asta e în continuare cu subiectul de aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=133675 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum