Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leduri dupa bass...

Vizitator deys

Postări Recomandate

Salut!!!Va rog ajutati-ma si pe mine, sunt nou pe acest forum......

Vreau sa realizez o orga de leduri care sa se aprinda dupa bass.

Am achizitionat:niste leduri (12 V),un tranzistor (inlocuitor de tip 31 "BD249C") si un swich in 2 pozitii.

Am inceput sa le asamblez dupa schema aceasta http://www.danielandrade.net/2005/12/06 ... king-leds/ am lipit un singur led de 12 V dupa care am facut restul conexiunilor ca in acea schema si apoi totul la o baterie de 9V, am conectat intreg ansamblul la pc, dar problema este ca ledul se aprinde foarte foarte slab.

De ce nu merge asa cum trebuie??? :cry:

Trebuie sa mai adaug ceva in acea schema sau sa pun niste leduri de 3V???

Tin sa precizez ca am incercat cu bateria de 9V dupa care cu una de 12V dar acelasi efect.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• maryuss2011

2

• xragon

2

• gabiferaru

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mai bin iti iei o banda de leduri de 12volti ce marime vrei 1,2,3,4,5 metri folosesti un acumulator de 12 volti (eu am 500mA) dar poti sa iti iei si alt curent de 6W, o mufa tata pentru acumulator , o mufa jack stereo,un tranzistor BD243C si o rezistenta daca vrei ( mai bine ai puneo) ,cablu,si de o mufa jack de calculator dubla......atat.....uite si schema , neclaritati daca ai ,intreabama... :da

post-68562-139829523348_thumb.gif

Link spre comentariu

Pai baiatul vroia o schema usoara cred despre jocuri de lumini cu bass numai ca eu iam spus si piesele diferite de imaginea respectiva,,,ba chiar iam spus ca daca are nevoie de ceva sa imi zica,,iam dat cel mai SIMPLU model de circuit,,, :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator deys

Mai bin iti iei o banda de leduri de 12volti ce marime vrei 1,2,3,4,5 metri folosesti un acumulator de 12 volti (eu am 500mA) dar poti sa iti iei si alt curent de 6W, o mufa tata pentru acumulator , o mufa jack stereo,un tranzistor BD243C si o rezistenta daca vrei ( mai bine ai puneo) ,cablu,si de o mufa jack de calculator dubla......atat.....uite si schema , neclaritati daca ai ,intreabama... :da

Eu tot nu inteleg o chestie ai zis sa imi iau o banda cu leduri de 12 V...............eu am 30 de leduri de 12 V am legat unul singur mai zic odata unul singur exact ca in schema aceea stupida si l-am alimentat cu un acumulator de 12V ,iar rezultatul.........ce sa zic foarte nashpa.Ledul se aprinde foarte foarte slab :nebun: .Deci de ce sa mai iau inca odata niste leduri de 12 V ? Ca sa mai am inca odata aceasta surpriza.....
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări