relucavnic Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Vreau sa schimb partea de amplificare de pe acest model de tesla dar nu stiu cu ce anume.Momentan am doua MDA2020 scot cam 25W pe 4 ohm.Problema este ca se aude cu distorsiuni foarte mari si nici nu merge cum mergea ca si acum 2 - 3 ani. As vrea sa pun ceva tot cam de aceeasi putere(sau mai mare daca se poate). Alimentarea este de 12V AC si 18V dupa redresare si filtrare.Asa ca vreau sa imi dati ceva sugestii ce kit as putea pune sa se auda ca si cele doua MDA-uri. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 ... scot cam 25W pe 4 ohm. Alimentarea este de 18V dupa redresare si filtrareLa tensiunea aia de alimentare nu "scot" mai mult de 8W / 4 Ohm nici daca ar avea tranzistori finali cu Vcesat egala cu zero...Daca mai vrei sa auzi magnetofonul functionind, lasa-l in pace, sterge-l de praf si asculta citeva benzi pina iti trece cheful de modificari... E pacat sa-l strici. Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Nu vreau sa il stric dar se aude foarte distorsionat chear si la volum mic de aceea vroiam sa ii pun alt etaj de amplificare. Link spre comentariu
corneillus Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 mai bine incearca sa il repari decat sa schimbi amplificarea. verifica conzii de filtraj sa nu fie imbatraniti sau uscati, ceilalti electrolitici sa nu fie umflati/ scursi... legaturile la masa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum