Vizitator stefanpopa73 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 mi sa dus procesorul de pe placa din fata ,cine stie cum ii zice si de unde pot face rost,sau de schita electrica.VA multumesc Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 e un microcontroler care trebuie programat, cineva pe forum facuse un soft pentru un PIC. dar nu stiu unde e, daca gasesti sa imi zici si mie ca am si eu unul care a ramas cu toate botoanele la maxim, Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Nu ar merge extras un dump dintr-un sistem functional identic si apoi rescris in sistemul cu probleme ? Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Posteaza modelul si poate te ajut cu o schema. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 ar merge copiat si scris, dar prima problema e sa ai in ce sa il scrii, in pic nu poti sa il pui ca e total altceva.poate ne ajuta moderatorul cu binul ala scris pentru pic. sau cine la facut o sa ne spuna si pe unde e, Link spre comentariu
Vizitator stefanpopa73 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Posteaza modelul si poate te ajut cu o schema.sistemul se numeste:MULTIMEDIA HI-FI SPEAKER SYSTEM.MODEL NO. SW-HF 5.1 5005. POWER SOURCE AC-230V 50HZ 1538 A .ESTE CUMPARAT DIN COMERT DE LA FLANCO ACUM DOI ANI.i-sa dus microcontrolerul de pe placa din fata ,se aude ,doar ca nu mai pot sa-l reglez,nu mai ia nici o comanda nici manual ,nici din telecomandaam fost cu el la reparat si mia zis ca e microcontrolerul dar nu il gasesc nici unde.si nu stim nici cum ai spune pt.ca nu are scris nimic pe el,depanatorul mi-a spus sa-i fac rost de schema.multumesc frumos pt ca mai luat in seama.cu stima Link spre comentariu
Vizitator GOGUROMEO48 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 ce genius e 5000 sau 5005 ca sunt integrate diferite Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 al meu e 5005............ Link spre comentariu
Matrixu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Am atasat manualul si schemele pentru Genius 5.1 model 5005. Sper sa te ajute. c00000820.pdf Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 ms mult de manual. treaba e ca am nevoie de un soft pentru reprogramare controleruluill sau mai bine zis un soft pentru programat un pic. cineva a facut treaba asta...... dar nu lam gasit nicaieri, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum