Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

despre sistem GENIUS 5.1

Vizitator stefanpopa73

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

4

• bogdan_meseriasu

1

• Matrixu

1

• modoran

1

e un microcontroler care trebuie programat, cineva pe forum facuse un soft pentru un PIC. dar nu stiu unde e, daca gasesti sa imi zici si mie ca am si eu unul care a ramas cu toate botoanele la maxim,

Link spre comentariu

ar merge copiat si scris, dar prima problema e sa ai in ce sa il scrii, in pic nu poti sa il pui ca e total altceva.poate ne ajuta moderatorul cu binul ala scris pentru pic. sau cine la facut o sa ne spuna si pe unde e,

Link spre comentariu
Vizitator stefanpopa73

Posteaza modelul si poate te ajut cu o schema.

sistemul se numeste:MULTIMEDIA HI-FI SPEAKER SYSTEM.MODEL NO. SW-HF 5.1 5005. POWER SOURCE AC-230V 50HZ 1538 A .ESTE CUMPARAT DIN COMERT DE LA FLANCO ACUM DOI ANI.i-sa dus microcontrolerul de pe placa din fata ,se aude ,doar ca nu mai pot sa-l reglez,nu mai ia nici o comanda nici manual ,nici din telecomandaam fost cu el la reparat si mia zis ca e microcontrolerul dar nu il gasesc nici unde.si nu stim nici cum ai spune pt.ca nu are scris nimic pe el,depanatorul mi-a spus sa-i fac rost de schema.multumesc frumos pt ca mai luat in seama.cu stima
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

ms mult de manual. treaba e ca am nevoie de un soft pentru reprogramare controleruluill sau mai bine zis un soft pentru programat un pic. cineva a facut treaba asta...... dar nu lam gasit nicaieri,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări