Vizitator Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 @octav_ro2002 nu intoarce sensul discutiei, interventia ta inopinata a fost strict legata de chestiunea cu rezistentele de valori inegale din exemplul Domnului Remus, eu afirmasem gresit ca curentul nu ar fi egal si am recunoscut asta, iar tu ai afirmat gresit ca si tensiunile ar fi egale chiar daca rezistentele sunt de valori diferite, haide sa dam dovada de maturitate si sa admitem greselile fara sa intoarce sensul discutiei altfel nu ma mai obosesc sa iti raspund ca nu merita. Restul discutiilor despre subiectul temei, asa cum am spus aseara si n-ai citit, imi retrag toate afirmatiile facute anterior, deci evident si trimiterea lui Selena la invatat care nu a fost decat un raspuns civilizat la aceeasi trimitere a Dumnealui, chestiunea cu el e mai complexa si nu are sens sa intru in detalii, e suficient sa spun ca dintr-o contradictie a ramas cu un soi de... nu stiu cum sa-si spun... la adresa mea, nu-i bai ca nu ma deranjeaza. Deci asa cum am spus imi retrag afirmatiile facute ieri ( mai mult n-am ce sa fac ) dar imi pastrez convingerea ca nu poti inseria orice difuzoare si sa pretinzi sa functioneze identic, dar este doar convingerea mea si am dreptul la asa ceva Perfect! "dar imi pastrez convingerea ca nu poti inseria orice difuzoare si sa pretinzi sa functioneze identic, dar este doar convingerea mea si am dreptul la asa ceva " Sunt convins de asta, dar cu conditia sa aibe impedante diferite . Parerea mea. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Ok, este exact asa cum spui. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Dacă autorul subiectului nu reuşeşte să tragă ceva informaţii utile de aici, mie-mi pare rău de pe acum de acele difuri Philips. Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Dacă autorul subiectului nu reuşeşte să tragă ceva informaţii utile de aici, mie-mi pare rău de pe acum de acele difuri Philips. stai linistit domnul...ce e de inteles am inteles.legaturile in primul rand, iar in al 2-lea ..citeam mai sus ca-mi zicea cienva sa le fac compartimentate.asa o sa se si intample...dif cel mare de 45 de cm o sa fie complet separat de restul incintei pentru a nu influenta restul componentelor.si bineinteles o sa aibe filtru de sunet.eu ma gandeam sa las pe compresie partea cu dif de 45 de cm si sa fac bas-reflex in partea cu 20 de cm.pareri pro si contra?p.s.ma scuzati de absenta. am fost plecat in alt oras si nu am avut calculator acolo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum