Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema Whirlpool AWO/D43115

Vizitator provas

Postări Recomandate

Vizitator provas

Buna !Poate ma ajuta si pe mine cineva . Am o eroare care apare in timpul programului la masina de spalat F07 toate ledurile verzi sunt aprinse si cel rosu de la service . Ar mai avea de facut din program 10 min.Am citit in carte cum sa-i dau reset si sa o trec la pozitia de limpezire si o folosesc in felul acesta , in schimb as dori sa o fac . Dupa studiul meu nu ar face CENTRIFUGARE .Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEy

1

• pisic

1

Vizitator provas

Schimba carbuni (periile colectoare de la motor) dela stator si o sa functioneze.

multumesc voi incerca si am sa revin
Am schimbat carbunii cu unii noi , ramin cu aceeasi problema !Dupa cartea service am verificat si triacul si e ok. Poate trebuie sa rescriu memoria eprom? cum as putea sa rezolv aceasta problema !
Link spre comentariu

Incearca ( daca vrei ) sa masori cele 2 infasurari ale motorului , apoi taho , sa masori putin rezistenta si sa cureti cu niste hartie abraziva fina colectorul motorului , sa nu fie innegrit. Apoi continuam , inca nu ne legam de dump .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări