Vizitator provas Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Buna !Poate ma ajuta si pe mine cineva . Am o eroare care apare in timpul programului la masina de spalat F07 toate ledurile verzi sunt aprinse si cel rosu de la service . Ar mai avea de facut din program 10 min.Am citit in carte cum sa-i dau reset si sa o trec la pozitia de limpezire si o folosesc in felul acesta , in schimb as dori sa o fac . Dupa studiul meu nu ar face CENTRIFUGARE .Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Schimba carbuni (periile colectoare de la motor) dela stator si o sa functioneze. Link spre comentariu
Vizitator provas Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Schimba carbuni (periile colectoare de la motor) dela stator si o sa functioneze.multumesc voi incerca si am sa revin Link spre comentariu
Vizitator provas Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Schimba carbuni (periile colectoare de la motor) dela stator si o sa functioneze.multumesc voi incerca si am sa revinAm schimbat carbunii cu unii noi , ramin cu aceeasi problema !Dupa cartea service am verificat si triacul si e ok. Poate trebuie sa rescriu memoria eprom? cum as putea sa rezolv aceasta problema ! Link spre comentariu
pisic Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Incearca ( daca vrei ) sa masori cele 2 infasurari ale motorului , apoi taho , sa masori putin rezistenta si sa cureti cu niste hartie abraziva fina colectorul motorului , sa nu fie innegrit. Apoi continuam , inca nu ne legam de dump . Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 este o problema la motor,incearca cu altul si vei vedea ca merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum