Vizitator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Uppppppppppppppp. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Susssssssssssssssssssssssss. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 A a juns un Denon PMA1060, in care s-a mai umblat, Luni ma bag in el. A venit cu un canal mort, mai fusese intervenit in el, insa inlocuiti finalii si prefinalii, cu clone, care se pare ca au cedat (era logic acest aspect, alimentarea fiind cam 2x56Vcc in idle). Am hotarit cu proprietarul ca merita readucerea lui la viata prin schimbarea COMPLETA a celor 8 finali si 4 prefinali ai ambelor canale, cu ce este mai bun in domeniu, adica cu MJL4302A si MJL4281A respectiv MJF15030 si MJF15031. Am inlocuit si foliile izolatoare din pad siliconic , cu folie de mica+pasta siliconica, am recalibrat biasul ca in schema, si am dat power on cu boxe la iesire. Toti 3 (eu, Victor cit si proprietarul), am ramas surprinsi de "curatenia" si transparenta sunetului, cit si de liniaritatea in domeniul audio. Am ascultat diverse chestii, evident din cd originale Warner Bros, Sire Records,Epic si Atlantic Records. Coboara foarte bine in frecventa, liniar cam de la 12-14Hz in sus, corectii placute si deloc agresive. Cel mai important aspect al masuratorilor facute (pe care nu le-am mai filmat), a fost ca in semnal dreptunghiular, la frecventa de 10Khz/8 ohm, timpul de crestere a fost de 1,78-1,85uSec, un timp FOARTE bun pentru un amplificator de acum ceva ani buni, destinat home use. Citeva poze, unde la poze cu finalii si prefinalii sparti (toti au fost ciocaniti, inclusiv cei buni) , cei de sus sint originalii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 A a juns un Denon PMA1060, in care s-a mai umblat, Luni ma bag in el. A venit cu un canal mort, mai fusese intervenit in el, insa inlocuiti finalii si prefinalii, cu clone, care se pare ca au cedat (era logic acest aspect, alimentarea fiind cam 2x56Vcc in idle). Am hotarit cu proprietarul ca merita readucerea lui la viata prin schimbarea COMPLETA a celor 8 finali si 4 prefinali ai ambelor canale, cu ce este mai bun in domeniu, adica cu MJL4302A si MJL4281A respectiv MJF15030 si MJF15031. Am inlocuit si foliile izolatoare din pad siliconic , cu folie de mica+pasta siliconica, am recalibrat biasul ca in schema, si am dat power on cu boxe la iesire. Toti 3 (eu, Victor cit si proprietarul), am ramas surprinsi de "curatenia" si transparenta sunetului, cit si de liniaritatea in domeniul audio. Am ascultat diverse chestii, evident din cd originale Warner Bros, Sire Records,Epic si Atlantic Records. Coboara foarte bine in frecventa, liniar cam de la 12-14Hz in sus, corectii placute si deloc agresive. Cel mai important aspect al masuratorilor facute (pe care nu le-am mai filmat), a fost ca in semnal dreptunghiular, la frecventa de 10Khz/8 ohm, timpul de crestere a fost de 1,78-1,85uSec, un timp FOARTE bun pentru un amplificator de acum ceva ani buni, destinat home use. Citeva poze, unde la poze cu finalii si prefinalii sparti (toti au fost ciocaniti, inclusiv cei buni) , cei de sus sint originalii. viewtopic.php?f=5&t=144650 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Susssssssssssssss. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Upppppppppppppppppppppp. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Up........................ Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Sussssssssssssssssssssssssss. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Up.................................... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Sus................................. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Sus, astept defecataciuni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Uppppppppppppppppppp. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Sussssssssssssssssss. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Up............................... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Sus............................. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum