Vizitator ionut2ooo Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Salut. Am un Mini Cooper S. Amplificatorul are etajul final ars. Am citit ca nu separați amplificatoare auto, dar este un Harman Karton si merita reparat. Dacă este ok dati-mi va rog un semn. [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 (editat) Salut, nu ma bag deloc la auto. Ia legatura cu Dog. https://www.elforum.info/user/174983-dj-dog/ Editat August 26, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Repar doar amplificatoare profesionale de putere, cu etajul final defect si ocazional amplificatoare de casa, cele old school tranzistorizate care au ca defect etajul final ars. Nu repar amplificatoare AUTO, reparatia nu poate justifica valoarea aparatului, putind ajunge sa coste cit nu merita aparatul. Nu fac reconditionari, re-capari si nu repar defecte intermitente gen ciriie un potentiometru sau un canal se aude mai incet, doar cind amplificatorul este ars pe partea de etaj final intervin pentru reparatie. Multumesc de intelegere. Link spre comentariu
Vizitator Cezar Jipa Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Salut, Banuiesc ca niste condensatoare electrolitice la un amplif de 250 euro nu schimbi, nu ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Ce condensatori si ce amplif sint? Pune niste poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum