Kytan666 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 pe o placa a unui media center cu HDD , am un smd capsula sot23 marcat 077V (sub V are o linie)pe placa e marcat U4 deci nu e tranzstor si e pe traseu intrare a tensiunii 12v, sin el mergand spre mufa de alim a hardului .ma gandesc ori la un mosfet de comada a alim hardului ..piesa e carbonizata din cauza alimentarii placii cu 12v alternativ neredresat... idee ce car putea fi Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Posibil ... http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 0-077.html Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 nu cred sa fie dioda , are 2 pini pe traseu gros si unul cu traseu subtire ce merge in niste resistori .. arata exact a configuratie tranzistor sau mos , daca era dioda nu era marcat D4 ? asa e U4 marcat pe placa , este langa un traz marcat Q1 Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 alte idei ? gogu nu zice nimic Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Da un cod al placii , brand, model aparat , pune o poza clara cu placa , ... Cam subtire ... informatia. Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 cred ca este suficent.. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 nu e , am spus mai sus , e cu pin de comanda , 2 trase groase si unul subtire ce vine din tranz de langa marcat Q,am masurat celelalte doua 077v si par a fi mosfet. Link spre comentariu
Vizitator morpheus89 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 nu e , am spus mai sus , e cu pin de comanda , 2 trase groase si unul subtire ce vine din tranz de langa marcat Q,am masurat celelalte doua 077v si par a fi mosfet. E dioda "Small Outline Diode".Dubla dioda de tip SOD (Small Outline Diode). Face parte din categoria componentelor SMD si poate fi usor confundata cu un tranzistor de tip SOT 23. Doar marcajul de pe capsula o deosebeste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum