molioa Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Ma pregatesc pentru vara viitoare, pentru ca in dormitor la mine, era aproape imposibil de trait, vara trecuta. Si asta, fara sa faci nici o miscare in pat.... Acuma scad preturile la inst. de climatizare si vreau sa ma orientez dupa una. Ce putere mi-ar trebui (cati btu) pentru camera 3,20x3,20x2,5m ? 16000 btu, e mult, e putin? Daca-i supradimensionata, consuma mai mult -ca nu stiu nimic despre sculele astea? ms. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 8000 e suficient pentru camera aia Link spre comentariu
molioa Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Si cum consumul cum e, intre una de 16 si una de 8? Ma intereseaza mai mult la partea de racire. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 pai ala de 16 consuma mai mult dar raceste mai repede , ala de 8 consuma mai putin dar raceste mai greu mai multe pe aici http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 70414.html Link spre comentariu
molioa Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 ms adi. asa am gandit si eu, ca s-ar compensa consumul, printr-o durata de functionare mai scurta a instalatiei, si ar rezulta un randament mai bun, cam pe acelasi consum.Am mai rasfoit pe gogu, si totusi cred ca de 16 este prea mare...poate de 12. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Pt a raci aceeasi camera,ambele consuma cam la fel de multa energie. Doar puterea instantanee e diferita. Unul de 12000BTU raceste un apartament de 2 camere fara probleme Link spre comentariu
molioa Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 ma rog, am gresit un pic la dimensiuni...3,20x3,70 dar tot treaba aia-i. Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Daca instalezi unul prea puternic o sa-ti raceasca repede insa nu va elimina umezeala foarte eficient. In general umezeala mare creeaza disconfortul. Personal prefer o temperatura mai mare in camera insa un aer mai uscat. 8000 e ideal pentru camera ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum