Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub bass 8 inch SAL

Vizitator The Good Boy

Postări Recomandate

Vizitator The Good Boy

Sall. Ce parere aveti despre tubul asta de bass http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... sal-p-5359. As vrea sa-l cumpar deoarece mi se pare foarte acceptabil ca pret. O sa fie amplificat de un amplificator cu finalul TDA7294 pe are o sa pun filtru de bass. Vreau sa-l iau pentru acasa nu pentru masina, eventual sa mai ascult muzica din cand in cand afara. Credeti ca merita? A mai luat cineva asa ceva, sau a vazut asa ceva? Cat mai multe pareri cu atat mai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

1

• Luca

1

Vizitator sergiu_91

Diametru mic, firma china, incinta cilindrica... Parerea mea e ca o behaie ca toate cele numa bass nu o sa fie. In masina ai sanse sa mai auzi ceva fiind spatiul mic. In camera e spatiul putin mai mare dar nu se pierde asa mult prin vibratii. Deci cred ca in masina/casa ai sanse sa mai auzi ceva ce seamana cu bass-ul dar daca l-ai scos afara = 0, nu o sa se auda nimic.

Link spre comentariu

@sergiu_91; Si daca e incinta cilindrica, ce? Explica-ne si noua... Costa cat un pranz in 2 la shaormerie... ia-l, dar nu te astepta la miracole. Acum, conteaza ce ai mai ascultat "la viata ta", si mai ales ce asteptari ai... in acceptiunea cuvantului subwoofer, acesta este o meschinarie.

Link spre comentariu

Diametru mic, firma china, incinta cilindrica... Parerea mea e ca o behaie ca toate cele numa bass nu o sa fie. In masina ai sanse sa mai auzi ceva fiind spatiul mic. In camera e spatiul putin mai mare dar nu se pierde asa mult prin vibratii. Deci cred ca in masina/casa ai sanse sa mai auzi ceva ce seamana cu bass-ul dar daca l-ai scos afara = 0, nu o sa se auda nimic.

Dupa parerea mea incinta cilindrica,are un randament mai bun fata de una normala dreptunghiulara sau cub in masina .....eu asa am cilindrica si se aude super ..Bine eu l-am facut eu nu cumparat ...
Link spre comentariu

Asta este tubul de bass din linku de mai sus care nu merge accesat.

Posted Image

La 115 lei cu tot cu tva cat costa macar are pretul corect fata de alte pocnitori gen blaupunkt care sunt lafel sau mai proaste si costa dublu....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări