Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

display galben-refresing lg ku990

Vizitator cojocariustefan

Postări Recomandate

Am incercat sa resoftez un lg ku990 conform descrierilor din acest tutorial

In momentul in care trebuia sa se realizeze primul punct de legatura cu telefonul, dupa 120 de secunde acesta inca nu raspunsese. Telefonul se deschidea pana la logo, dupa care se inchidea. Am incercat sa-l deschid manual, la inceput nu a mers, dupa care a aparut displayul galben cu mesajul `refreshing`. Cu acest tip de display/mesaj nu il mai recunoaste calculatorul, respectiv nu se mai deschide.

Nu am nevoie de critici, gen: de ce ai umblat? ..., ci doar de sfaturi cu ce se mai poate face de acum.

Va multumesc respectuos pentru timpul acordat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_meseriasu

1

Se poate incerca o resfotare dar pentru asta ai nevoie de scule(boxuri). Cred ca ai iesi mai ieftin daca ai merge la un service sau daca nu tie cu graba si ai incredere contacteaza-ma pe mp si vedem cum putem rezolva. Eu dispun de scule dar asta inseamna ca trebuie sa-l trimiti. Bafta.

Link spre comentariu

Multumesc Bogdan. Intre timp am reusit sa rezolv problema, drept pentru care rog un admin sa inchida acest topic. Apropo, pt cei interesati: din modul display galben cu refresing, prin apasarea tastelor verde+c+rosu+deblocare am trecut telefonul intr-un alt mod, tot cu display galben, dar cu alt text (gang / image / mode). In acest fel este recunoscut de PC. Prin intermediul aceluiasi program am reinitiat o sesiune de softare, incheiata de aceasta data cu succes. Telefonul merge super bine, iar anumite probleme pe care inainte le avea (baterie moarta in 6-8 ore, difuzor slab) acum au disparut. Va multumesc pentru timpul acordat!

Link spre comentariu

Buna la toti utilizatorii elforum.infoRevin aici cu acelasi telefon LG KU990 viewty, explicandu-va de ce m-am apucat de resoftat. Telefonul e cumparat in anul 2008 (Uk, necodat). Dupa 1,5 - 2 ani, bateria originala a murit si am cumparat o baterie neoriginala care a mers aprox. 10 luni. Dupa aceasta data am primit inca 2 baterii, consecutive, in baza garantiei, pe care le-am schimbat la interval de 1 sapt. pentru aceeasi problema: durata de viata a telefonului pana la descarcare - 10-12 ore. Respectivul vanzator mi-a spus ca nu bateriile ar fi de vina, ci mi-ar recomanda o resoftare a telefonului. De cateva zile am achizitiont o baterie originala LG cu garantie 2 ani, care tine tot asa 10-12 ore (stand-by). Dupa metoda cu resoftarea aveam impresia ca bateria tine mai mult (apucandu-ma de lucru cu telefonul descarcat, s-a incarcat de la pc 2-3 liniute care surprinzator au tinut vreo 5 ore). Insa, departe de acest fapt. Bateria tine tot 10-12 ore. Mai ramane varianta cu o alta versiune de software. Alte propuneri?Va multumesc din suflet!P.S.: mentionez ca im primul an si jumatate de la cumparare, inclusiv dupa ce am schimbat bateria originala cu alta ”no name”, durata pana la descarcare era de 1,5 - 2 zile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări